Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / FreeTime / Η γυναίκα του Βασίλη Καρρά βάφτισε την κόρη του Νίκου Ζωιδάκη

Η γυναίκα του Βασίλη Καρρά βάφτισε την κόρη του Νίκου Ζωιδάκη

Μεγάλη χαρά για τον Νίκο Ζωιδάκη και την οικογένειά του, καθώς ο αγαπημένος Χανιώτης καλλιτέχνης βάφτισε χθες τη μικρή του κόρη!

Καλοί φίλοι του Νίκου έφτασαν απ’ όλη την Ελλάδα στο σπίτι του στον Κουρνά, σε ένα γλέντι που κράτησε δύο μέρες!

Νονά της μικρής Χριστίνας ήταν η σύζυγος του Βασίλη Καρρά, η οποία επίσης λέγεται Χριστίνα, επισφραγίζοντας έτσι μία φιλία χρόνων που έχουν οι δύο οικογένειες.

Καλεσμένος ήταν επίσης ένας ακόμα φίλος του Χανιώτη λυράρη, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν. Ο λόγος για τον Γιώργο Τσαλίκη ο οποίος μαζί με τους υπόλοιπους καλεσμένους απόλαυσαν την φιλοξενία της οικογένειας Ζωιδάκη.

Το γλέντι ξεκίνησε ήδη από την προηγούμενη ημέρα καθώς οι καλεσμένοι της οικογένειας βρέθηκαν στο σπίτι στον Κουρνά. Εκεί, όπως ήταν φυσικό, το κέφι άναψε πολύ γρήγορα, καθώς το μικρόφωνο πήραν οι καλεσμένοι. Ανάμεσα στα ντουέτα που ακούστηκαν, ξεχώρισε ο Μανώλης Κονταρός ο οποίος είπε το «Ήτανε μια φορά» με τον Γιώργο Τσαλίκη.

Την επόμενη μέρη έγινε η βάφτιση στο εκκλησάκι που βρίσκεται έξω από το κέντρο Γεράνι. Την διασκέδαση ανέλαβε ο Μανώλης Κονταρός, ως πολύ καλός φίλος και συνεργάτης του Νίκου Ζωιδάκη.

Παρών και ο Πάνος Καλίδης

Check Also

Μανώλης Κονταρός – «Πάντα στις δύσκολες στιγμές οι δυνατοί νικούνε, γιατί δεν απελπίζονται και δε λιγοψυχούνε»

parapolitikakritis.gr Συγκινητικό ευχαριστήριο μήνυμα έστειλε ο Μανώλης Κονταρός μέσω του λογαριασμού του στο Instagram για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize