Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / SciTech / GoPro Hero 7, πότε έρχονται στην Ελλάδα και πόσο κοστίζουν

GoPro Hero 7, πότε έρχονται στην Ελλάδα και πόσο κοστίζουν

Η GoPro ανακοίνωσε την νέα GoPro Hero 7 φέρνοντας μεγάλες αλλαγές από την προηγούμενη γενιά, αποτελούμενη από νέα μοντέλα για όλες τις τσέπες.

Τα μοντέλα έχουν ίδια εμφάνιση η οποία δεν απέχει πολύ από την περσινή γενιά, ενώ η διαφορά στις τεχνικές τους δυνατότητες φανερώνεται από το μοναδικό χρώμα που διαθέτει κάθε μοντέλο. Το κορυφαίο και ακριβότερο από τα τρία μοντέλα είναι η Hero 7 Black με 449 ευρώ κόστος.

Ακολουθεί η Hero 7 Silver με κόστος 349 ευρώ.

Το οικονομικότερο μοντέλο της σειράς Hero 7 είναι η Hero 7 White που φέρει τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά της Silver έκδοσης εκτός από δυνατότητα εγγραφής στην 4K ανάλυση αλλά και ενσωμάτωση GPS δέκτη. Το κόστος της Hero 7 White έχει οριστεί στη χώρα μας στα 239 ευρώ, με την κυκλοφορία όλων των μοντέλων να υπολογίζεται για την πρώτη εβδομάδα Οκτωβρίου.

Ο ιδρυτής της εταιρείας είπε στο BBC ότι ελπίζει ότι η τελευταία σειρά φωτογραφικών μηχανών θα βοηθήσει την εταιρεία, αλλά δεν απέκλεισε μια πώληση.

«Έχω την ευθύνη ως Διευθύνων Σύμβουλος της GoPro να ψάχνω για την καλύτερη απόδοση για τους επενδυτές μας», δήλωσε ο Nick Woodman.

«Και αν υπάρχει ένας τρόπος για να το κάνουμε αυτό πιο αποτελεσματικά με έναν στρατηγικό εταίρο, τότε φυσικά αυτό είναι κάτι που θα εξετάσουμε» είπε και πρόσθεσε: «Για να είμαι ειλικρινής, η εστίασή μου και η εστίαση της ομάδας μας δεν είναι να προσπαθούμε να πουλήσουμε την επιχείρηση».

Check Also

Κρήτη – «Τσάκωσαν» 36χρονο που είχε κλέψει αυτοκίνητα και μια επιχείρηση

Εξιχνιάστηκαν, τέσσερις (4) υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε οχήματα και σε επιχείρηση, στο Ηράκλειο Συνελήφθη, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize