Αρχική / FreeTime / Γιορτή επιτραπέζιων παιχνιδιών στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης

Γιορτή επιτραπέζιων παιχνιδιών στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης

Ο σύλλογος  Λαβύρινθος, λέσχη φίλων παιχνιδιών στρατηγικής και φαντασίας, διοργανώνει το 2ο Games Fair (γιορτή επιτραπέζιου παιχνιδιού) για το 2017. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης την Κυριακή 19 Νοεμβρίου από τις 12:00μμ ως τις 21:00μμ.

 

Η είσοδος είναι δωρεάν, η εκδήλωση απευθύνεται σε εφήβους και ενήλικες που θέλουν να έρθουν σε επαφή με το επιτραπέζιο παιχνίδι, να ανακαλύψουν  διαφορετικά επιτραπέζια από αυτά που ήδη γνωρίζουν, να συναντηθούν με άτομα που ασχολούνται με  το επιτραπέζιο παιχνίδι.

 

Κάθε χρόνο δεκάδες νέοι τίτλοι επιτραπέζιων παιχνιδιών κυκλοφορούν στην αγορά, η ποικιλία πλέον είναι τεράστια και κάθε παρέα μπορεί να βρει το παιχνίδι που της ταιριάζει. Μπορεί να είναι ένα παιχνίδι εμπνευσμένο από το αγαπημένο σας βιβλίο ή ταινία (π.χ. Game of Thrones ), από μια ιστορική περίοδο ή γεγονός (π.χ. Revolution), από μια πόλη (π.χ. Istanbul). Μπορεί να είναι ένα παιχνίδι με θέμα τα τρένα (π.χ. Ticket to ride), τα λουλούδια (π.χ. Cottage garden), ή τα σουβλάκια (Souvlaki Wars). Μπορεί να είναι ένα παιχνίδι ταχύτητας και γρήγορης σκέψης, ένα παιχνίδι με πολύ ή καθόλου τύχη, ένα παιχνίδι στρατηγικής και φαντασίας.

 

Ο σύλλογός μας  εδώ και πέντε χρόνια δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο με διάφορες εκδηλώσεις που αφορούν το επιτραπέζιο παιχνίδι. Ο χώρος όπου στεγάζεται βρίσκεται στην οδό 1770 Αρ.10 (πίσω από την Χάνδακος) και κάθε Τετάρτη απόγευμα είναι ανοιχτά για την καθιερωμένη Learn to Play day, όπου ο καθένας μπορεί να έρθει, να γνωρίσει και να παίξει ένα νέο παιχνίδι.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Site: https://www.facebook.com/labirinthos/?ref=bookmarks

FaceBook:  https://www.facebook.com/groups/labyrinthos/

Ανεξάρτητη Δημοσιογράφος at | [email protected]

Απόφοιτη Ψηφιακών Μέσων - Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων
Έχει τίτλους γνώσεων στη διακόσμηση και στη γραφιστική
Μιλάει ξένες γλώσσες
Αγαπά τις τέχνες - από το τραγούδι μέχρι τη ζωγραφική

Check Also

«Τα βουνά διαμόρφωσαν και συνεισέφεραν στην κοινωνική και οικονομική ζωή της Κρήτης»

Η προσφορά των ορεινών οικοσυστημάτων της Κρήτης στον άνθρωπο Γράφει η Νίκη Κυριακοπούλου, Βιολόγος MSc* …

Σχόλια

Font Resize