Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Γιόρτασαν την 28η Οκτωβρίου στο Ατσιπόπουλο

Γιόρτασαν την 28η Οκτωβρίου στο Ατσιπόπουλο

Με μεγαλοπρέπεια και εθνική υπερηφάνεια πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις  για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στο Ατσιπόπουλο.

Στη δοξολογία παρίσταντο  η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κα Μαίρη Λιονή, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργης Μαρινάκης, ο εκπρόσωπος των Ενόπλων Δυνάμεων και Φρούραρχος Ρεθύμνης αντισυνταγματάρχης πεζικού κ. Μυστράκης Εμμανουήλ,  εκ μέρους της Αστυνομικής Δ/νσης Ρεθύμνης, ο Α΄Αστυνομικός Δ/ντής κ. Παραδεισανός Αδάμ, η αναπληρώτρια Δ/ντρια Α/θμιας Εκ/σης Ν.Ρεθύμνης κα Παντελιδάκη-Μαντά Ευαγγελία, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ατσιποπούλου κ. Παπαλεξάκης  Αλέξανδρος, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ατσιποπούλου <Ο Άγιος Ελευθέριος> κα Αγγελιδάκη Δέσποινα, δ/ντές σχολείων, μαθητές, εκπαιδευτικοί και πλήθος κόσμου. Ομιλία για την επέτειο εκφώνησε  η προϊσταμένη του 3ουνηπιαγωγείου Ατσιποπούλου, κα Πενθερουδάκη Αφροδίτη.

Ακολούθησε κατάθεση στεφανιών στο ηρώο του χωριού από τους επίσημους και τους τοπικούς φορείς με τελετάρχη το γραμματέα του Συλλόγου μας Παπαλεξάκη Ελευθέριο. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε παρέλαση στην οποία έλαβαν μέρος, το ιστορικό παρασημοφορημένο λάβαρο του οπλαρχηγού Χαράλαμπου Λιανδρή, η σημαία του Πολιτιστικού Συλλόγου, τα χορευτικά συγκροτήματα ΠΥΡΡΙΧΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ και ΝΤΕΛΙΝΑ, τα νηπιαγωγεία (1ο,2ο,3οκαι 4ο),τα δημοτικά σχολεία (1ο και 2ο),το γυμνάσιο και το λύκειο Ατσιποπούλου.

Πλήθος κόσμου χειροκροτούσε κατά τη διάρκεια της παρέλασης. Μετά το πέρας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος  Ατσιποπούλου πρόσφερε καφέ σε καφετέρια του χωριού μας.

Οι διοργανωτές , ο Πολιτιστικός Σύλλογος και η Κοινότητα Ατσιποπούλου, θέλουν να ευχαριστήσουν, τους νέους και τις νέες που παρέλασαν με τις παραδοσιακές κρητικές στολές, δίπλα στο ιστορικό λάβαρο και στη σημαία του συλλόγου μας, όσους βοήθησαν για το σημαιοστολισμό, την οργάνωση της παρέλασης, τον εξωραϊσμό του χωριού  και όλους εσάς που με την παρουσία σας τιμήσατε τις εκδηλώσεις για την ιστορική επέτειο.

Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης – Δημοσίων Θεσμών
Μιλάει ξένες γλώσσες
Αγαπάει τα ζωάκια και τα ταξίδια
Έχει πάθος για τη μόδα

Check Also

Φωτιές άναψε στο προεκλογικό Ρέθυμνο ο Μανώλης Μαριόλος

rethemnosnews.gr Ο «ασκός του Αιόλου» άνοιξε για τα καλά στο προεκλογικό Ρέθυμνο, με τους ανέμους …

Σχόλια

Font Resize