Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΚΡΗΤΗ / ΡΕΘΥΜΝΟ / Γιώργος Φραγκιαδάκης: «Όλοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων»

Γιώργος Φραγκιαδάκης: «Όλοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων»

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η  Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου ευχαριστεί θερμά τους Εθελοντές/τριες  Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την πολύτιμη προσφορά τους και την πολύ σημαντική βοήθεια που με προθυμία, ευσυνειδησία  και επαγγελματισμό παρείχαν στα περιστατικά που προσήλθαν στο Νοσοκομείο μας την Κυριακή του Καρναβαλιού στις 18 Φεβρουαρίου 2018, συνδράμοντας στο δύσκολο έργο του προσωπικού της Υπηρεσίας μας.

 

Επίσης ευχαριστεί το Ε.Κ.Α.Β.  και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών – Διασωστών  για τη σωστή  διαχείριση και την οργανωμένη αντιμετώπιση των περιστατικών στους δρόμους, την πολύτιμη αρωγή τους και την άψογη συνεργασία με το προσωπικό του Νοσοκομείου που παρελάμβανε τα περιστατικά.

 

Ευχαριστεί  και όλες τις Υπηρεσίες της πόλης που συμμετείχαν στην ασφαλή και επιτυχή έκβαση των Καρναβαλικών εκδηλώσεων στη πόλη μας.

 

Ταυτόχρονα ευχαριστεί θερμά το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου, που με πλήρη επιτυχία αντιμετώπισαν αποτελεσματικά όλα τα περιστατικά και υποδειγματικά εφάρμοσαν το σχέδιο δράσης έτσι ακριβώς όπως είχε σχεδιαστεί.  

 

Η άριστη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων ολοκλήρωσε με επιτυχία και ασφάλεια το απαιτητικό πρόγραμμα δράσης  όλων των εκδηλώσεων του Ρεθεμνιώτικου  Καρναβαλιού.

 

Όλοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

 

 

 

Από τη Διοίκηση του Γεν. Νοσοκομείου  Ρεθύμνου

Απόφοιτη Ψηφιακών Μέσων – Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων
Έχει τίτλους γνώσεων στη διακόσμηση και στη γραφιστική
Μιλάει ξένες γλώσσες
Αγαπά τις τέχνες – από το τραγούδι μέχρι τη ζωγραφική

Check Also

Ρέθυμνο – Νεκρός στο σκουπιδαριό που επέλεξε να μένει και να φύγει από τη ζωή για έναν ανεξήγητο λόγο στην πλειοψηφία των ματιών

Ματθαίος Καπετανάκης - neakriti.gr Ένας άνθρωπος χωρίς ταυτότητα έφυγε από τη ζωή. Οι περίοικοι και …

Σχόλια

Font Resize