Φιλετάκια μοσχαριού με βαλσάμικο!

Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή χωρίς λιπαρά!

Υλικά

8 φιλετάκια μοσχαρίσια

2 κουταλιές σούπας βούτυρο

2 κουταλιές σούπας ξίδι βαλσάμικο

1 φλιτζάνι χλιαρό νερό

λίγο δενδρολίβανο

λίγη ρίγανη και πιπέρι

Εκτέλεση

Ζεστάνετε το βούτυρο με τα μυρωδικά σε ένα βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέστε τα φιλέτα, αφού τα πλύνετε και τα στεγνώσετε καλά. Σοτάρετέ τα και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα και σβήστε με το βαλσάμικο. Προσθέστε νερό και μόλις πάρει βράση χαμηλώστε τη θερμοκρασία και αφήστε τα να σιγοβράσουν μέχρι να ψηθεί καλά το κρέας ή για περίπου 20 λεπτά. Σερβίρετε αμέσως αφού προσθέσετε πιπέρι. Μπορείτε να συνοδεύσετε το κρέας με σαλάτα ή κάποιον υδατάνθρακα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize