Φιλανθρωπική εκδήλωση για το Ειδικό Σχολείο Ρεθύμνου στο Σωμάτα

Άλλη μια σημαντική, ίσως η σημαντικότερη, εκδήλωση του Συλλόγου μας ολοκληρώθηκε με επιτυχία, την Κυριακή 27 Αυγούστου, στον αύλειο χώρο του Σχολείου μας. Λέμε η σημαντικότερη γιατί αφορά ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε και που αξίζει να αγωνιζόμαστε γι’ αυτά… τα παιδιά!

Στην Φιλανθρωπική Εκδήλωση για το Σύλλογο Γονέων του Ειδικού Σχολείου Ρεθύμνου, μας τίμησαν με την παρουσία τους αρκετά άτομα, διαπιστώνοντας ότι κάθε χρόνο η προσέλευση είναι ολοένα και μεγαλύτερη, ενώ το κέφι των παιδιών -αλλά και των μεγάλων- κράτησε μέχρι αργά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμότατα όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης, η οποία είχε ως στόχο την ενίσχυση και την προσφορά στο Ειδικό Σχολείο. Ιδιαίτερα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Λελεδάκη, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αρμένων κ. Γεώργιο Κολυβάκη, καθώς και τους Προέδρους των γειτονικών χωριών.

Τέλος, θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας σε όλους όσοι εργάστηκαν εθελοντικά πολλές μέρες πριν και μετά για την οργάνωση της εκδήλωσης, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά με την υπόσχεση για ακόμα περισσότερες και ομορφότερες εκδηλώσεις.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize