Άγιος Νικόλαος - Πρόγνωση καιρού
Ηράκλειο - Πρόγνωση καιρού
Ρέθυμνο - Πρόγνωση καιρού
Χανιά - Πρόγνωση καιρού
Breaking News
Αρχική / FreeTime / Η ευρωπαϊκή ημέρα μουσικής στο Ρέθυμνο – Τις εντυπώσεις έκλεψε η εγκυμονούσα σοπράνο, Αντιόπη Νικολουδάκη

Η ευρωπαϊκή ημέρα μουσικής στο Ρέθυμνο – Τις εντυπώσεις έκλεψε η εγκυμονούσα σοπράνο, Αντιόπη Νικολουδάκη

Ευχάριστες μελωδίες πλημμύρισε το κέντρο του Ρεθύμνου με αφορμή την ευρωπαϊκή ημέρα μουσικής. Μαθητές πιάνου ανωτέρου επιπέδου από τα ωδεία της πόλης, αλλά και η νεοσύστατη μικτή χορωδία του συνδέσμου διαδόσεως καλών τεχνών, ταξίδεψαν μελωδικά τους περαστικούς, ενώ την παράσταση έκλεψε η Ρεθυμνιώτισσα σοπράνο, Αντιόπη Νικολουδάκη που διανύει αισίως τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όσους κινήθηκαν στο κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου, αφού με αφορμή την ευρωπαϊκή ημέρα μουσικής, παρατέθηκε μια μίνι συναυλία με πιάνο, κιθάρα και χορωδία στον χώρο μπροστά από το δημαρχείο.

Μαθητές ανωτέρου επιπέδου από ωδεία του Ρεθύμνου και η μικτή χορωδία του συνδέσμου διαδόσεως καλών τεχνών υπό τη διεύθυνση της Ελένης Περπιράκη γέμισαν ευχάριστες μελωδίες το κέντρο της πόλης με τη μουσικολόγο και δημοτική σύμβουλο Ρεθύμνου, Ελευθερία Μιχάλα να τονίζει τα οφέλη της μουσικής στον άνθρωπο στην παιδεία και την ψυχή του, ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Την παράσταση όμως έκλεψε η αγαπημένη σοπράνο του Ρεθύμνου, Αντιόπη Νικολουδάκη που διανύει αισίως τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της!

 

Ματθαίος Καπετανάκης
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος at | [email protected] |

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Έψαλλαν τα πρώτα κάλαντα στον δήμαρχο Ρεθύμνου οι μαθητές από το Ατσιπόπουλο

«Η δημιουργία θέλει περισσότερο κόπο από την φθορά» Με αυτή τη ρήση ξεκίνησε ο Δήμαρχος …

Σχόλια