Εθνική Ελλάδος – Στο Παγκρήτιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια

Έπειτα από τη συνάντηση που είχε ο Βαγγέλης Γραμμένος με τους τοπικούς φορείς στο Ηράκλειο, επιβεβαίωσε πως η έδρα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για την επόμενη τετραετία θα είναι το Παγκρήτιο.

 

«Το Παγκρήτιο θα είναι η νέα έδρα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και είμαστε όλοι χαρούμενοι για αυτό. Το Στάδιο θα φορέσει τα γιορτινά του για το πρώτο επίσημο ματς τον προσεχή Ιούνιο», ανέφερε ο Γραμμένος.

 

Αυτό σημαίνει πως τα πρώτα παιχνίδια της Εθνικής μας ομάδας στο Ηράκλειο θα είναι αυτά κόντρα σε Ιταλία (08/06) και Αρμενία (11/06) για τα προκριματικά του Euro 2020.

 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου επισήμανε ότι ο ποδοσφαιρικός φορέας της πόλης θα είναι απόλυτα έτοιμος για τα παιχνίδια με Ιταλία και Αρμενία, προσθέτοντας ότι ο κόσμος της Κρήτης θα είναι ο 12ος παίκτης για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη στο Παγκρήτιο έχουν ξεκινήσει τα έργα της ανακατασκευής του σταδίου ώστε τον προσεχή Ιούνιο όλα να είναι έτοιμα για να φιλοξενήσει τους αγώνες της Εθνικής ομάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize