Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Έσπευσαν για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής!

Έσπευσαν για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής!

Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους της αγοράς του Ρεθύμνου, ενώ από την άλλη,  γονείς και νονοί περιφέρονται στην αγορά για το κυνήγι της πασχαλινής του λαμπάδας και όχι μόνο.

Μέρες του Πάσχα και το Ρέθυμνο ξεχειλίζει από ζωή με ανθρώπους που διαθέτουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο να απολαύσουν την πόλη. Η παραλία γέμισε από τουρίστες που απολαμβάνουν τις ιδιαίτερα ηλιόλουστες ημέρες της άνοιξης και οι ντόπιοι τρέχουν πανικόβλητοι για την προετοιμασία των οικογενειακών τραπεζιών.

Αλήθεια έχετε κάνει έρευνα αγοράς στο Ρέθυμνο, ώστε να δείτε τι κόστος έχουν οι λαμπάδες, τα πασχαλινά αβγά, τα αγαπημένα τσουρέκια ή το αρνί που την Κυριακή θα βρίσκεται σε κάθε τραπέζι του Ρεθύμνου;

Έκανα εγώ μια μικρή έρευνα για εσάς, ώστε να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως τελευταία στιγμή.

Έτσι, όσοι νονοί δεν έχετε ακόμη αγοράσει λαμπάδα για τα βαφτιστήρια σας, καλό είναι να γνωρίζεται ότι οι λαμπάδες για παιδιά ξεκινούν από 10 ευρώ έως και ανώτερο όριο κοντά στα 30 ευρώ, στην περίπτωση που είναι ιδιαίτερη και αρκετά στολισμένη. Όταν πρόκειται για λαμπάδα που συνοδεύεται από κάποιο παιχνίδι, η τιμή μπορεί να φτάσει, ακόμη και τα 50 ευρώ.
Εξυπακούεται ότι οι λαμπάδες που επιλέγουν οι ενήλικες, είναι και οι πιο φθηνές με τις τιμές να ξεκινάνε από 2 ευρώ, ενώ μπορεί να φτάσει και τα 20 ευρώ αν είναι περισσότερο στολισμένη.

Τα πασχαλινά αυγά μπορεί να είναι ιδιαίτερα φθηνά αν είναι πολύ απλοϊκά και μικρά – κοντά στα 2,50 ευρώ. Υπάρχουν όμως και κάποια πολύ περιποιημένα αυγά ή καλάθια με μικρά σοκολατένια αυγά που μπορούν να φτάσουν και τα 18 ή 20 ευρώ, ανάλογα τη σύνθεση του.

Τα λατρευτά σε όλους τσουρέκια που τιμούμε πάντοτε αυτές τις ιδιαίτερες ημέρες ξεκινούν με κόστος 4 ευρώ και φτάνουν τα 12 ευρώ, όταν πρόκειται για τσουρέκια… υπερπαραγωγή με γέμιση και επικάλυψη!

Τέλος, το αρνάκι και το κατσίκι που θα τιμήσουμε όλοι την Κυριακή του Πάσχα, ελληνικής προέλευσης, κυμαίνεται από 5, 80 – 7, 90 ευρώ το κιλό.

Καλά ψώνια, καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

Check Also

Ρέθυμνο – Ενδεχόμενες αυξήσεις στις τιμές αγοράς γάλακτος – Κτηνοτρόφοι εγκαταλείπουν την παραγωγή

rethemnosnews.gr Προβληματισμός στις εταιρείες και ενδεχόμενο αύξησης τιμών από το φθινόπωρο Τις αντοχές τους φαίνεται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize