Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Έρχεται μήνυση από πλευράς Σκουλάκη; Οι καταγγελίες Βλαχάκη για «φαντάσματα» του παρελθόντος άνοιξαν στον «Ασκό του Αιόλου»!

Έρχεται μήνυση από πλευράς Σκουλάκη; Οι καταγγελίες Βλαχάκη για «φαντάσματα» του παρελθόντος άνοιξαν στον «Ασκό του Αιόλου»!

Απίστευτο ντόμινο εξελίξεων στα Χανιά μετά την ψήφιση του νόμου του Υπουργείου Ναυτιλίας, το άρθρο 96 του οποίου βάζει στον «πάγο» οποιαδήποτε παρέμβαση στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων για τουλάχιστον δύο χρόνια.

Η αρχική αποκάλυψη του Parakritika.gr το μεσημέρι της Πέμπτης φαίνεται πως επέτεινε τις όποιες εξελίξεις, καθώς νωρίς το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων και Αντιδήμαρχος, Μιχάλης Βλαχάκης, υπέβαλλε την παραίτησή του από το Δ.Σ. του οργάνου.

Ωστόσο, υπάρχει και συνέχεια στο όλο θέμα, καθώς, ο κ. Βλαχάκης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό των Χανίων, έκανε λόγο για «φαντάσματα του παρελθόντος» που κυβερνούν ακόμη τον Δήμο Χανίων, για φωτογραφική ρύθμιση μέσα στο νόμο του Υπουργείου Ναυτιλίας, ακόμη και για στενή σχέση του υπουργού Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και Δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, που έφερε το συγκεκριμένο άρθρο, ώστε να μην μπορεί ο Δήμος να προχωρήσει με τα σκιάδια στο Ενετικό Λιμάνι!

Μετά από τα όσα είπε δημόσια ο Αντιδήμαρχος Χανίων, πληροφορίες του Parakritika.gr φέρουν τον κ. Σκουλάκη να σκέφτεται πολύ σοβαρά να υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του κ. Βλαχάκη, οδηγώντας πλέον σε άλλους δρόμους την υπόθεση αυτή.

Ο κ. Σκουλάκης είναι πολύ ενοχλημένος από τα όσα είπε ο κ. Βλαχάκης και έχει ήδη πει στους στενούς συνεργάτες του τις προθέσεις του, χωρίς όμως να είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα προχωρήσει στη δικαστική οδό.

Εν τω μεταξύ, και ο Δήμαρχος Χανίων άφησε να εννοηθεί σε συνέντευξή του ότι το άρθρο 96 φαίνεται να… «βολεύει» κάποιους καταστηματάρχες στο Ενετικό Λιμάνι.

Δεν αποκλείεται λοιπόν ο κ. Σκουλάκης να στραφεί πλέον δικαστικά και εναντίον του κ. Βάμβουκα!

Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης – Δημοσίων Θεσμών
Μιλάει ξένες γλώσσες
Αγαπάει τα ζωάκια και τα ταξίδια
Έχει πάθος για τη μόδα

Check Also

Εντολή της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης μετά τη μήνυση του Νίκου Κοτζιά

newsit.gr Από κόσκινο όλα όσα ειπώθηκαν στο υπουργικό Συμβούλιο και είτε αναφέρθηκαν από τον ίδιο …

Σχόλια

Font Resize