Αρχική / STYLE / Sports / Έρχεται με εκπλήξεις και αλλαγές το 8ο Santa Run στην Κρήτη

Έρχεται με εκπλήξεις και αλλαγές το 8ο Santa Run στην Κρήτη

Για όγδοη συνεχή χρονιά διοργανώνεται το Santa Run Chania, με σκοπό την στήριξη παιδιών και ιδρυμάτων της πόλης. Όπως αναφέρεται από τους υπεύθυνους, αλλαγές και εκπλήξεις θα πρέπει να περιμένουν όσοι δώσουν το «παρών» στην εκδήλωση της 26ης Δεκεμβρίου.

Όπως αναφέρουν και οι διοργανωτές, «τo SANTA RUN έρχεται και φέτος και φέρνει στην πόλη μας το χριστουγεννιάτικο κλίμα μέσα από την προσφορά ιδιωτών, επιχειρήσεων, συλλόγων, ομάδων και φορέων για την στήριξη των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ, του ΚΗΦΑΑΜΕΑ, του ΚΗΦΑΠ “Μεγαλόχαρη” και του Συλλόγου “Ορίζοντα”.

Παιδιά με αναπηρία ή καρκίνο που ζουν ανάμεσά μας και μάχονται καθημερινά με αξιοπρέπεια και συμμάχους όλους εμάς, μια πόλη που εμπράκτως δείχνει κάθε χρόνο την αγάπη και την εμπιστοσύνη της. Ενημερώσου για τα σωματεία της πόλης μας και γίνε φέτος εσύ ο Άγιος Βασίλης γι’ αυτά τα παιδιά! Η φετινή διοργάνωση έρχεται με πολλές αλλαγές και εκπλήξεις… Σύντομα νεότερα”.»

Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης – Δημοσίων Θεσμών
Μιλάει ξένες γλώσσες
Αγαπάει τα ζωάκια και τα ταξίδια
Έχει πάθος για τη μόδα

Check Also

Έντονη αντίδραση της Εκκλησίας της Κρήτης για συμφωνία Τσίπρα – Ιερώνυμου και συνταγματική αναθεώρηση

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ ΙΕΡΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Ἡ Ἱερά Ἐπαρχιακή Σύνοδος τῆς Ἐκκλησίας …

Σχόλια

Font Resize