Αρχική / SciTech / Επιτέλους! – Η OnePlus ανακοίνωσε επίσημα τα φθηνά αλλά ποιοτικά OnePlus Type C Bullets

Επιτέλους! – Η OnePlus ανακοίνωσε επίσημα τα φθηνά αλλά ποιοτικά OnePlus Type C Bullets

Η OnePlus προέβη σήμερα στην επίσημη ανακοίνωση του προϊόντος, που τόσοι πολλοί Android χρήστες ανυπομονούσαν. Τα φθηνά, αλλά υψηλής ποιότητας USB-C ακουστικά για να αντικαταστήσουν εκείνα που δεν μπορούμε πλέον να χρησιμοποιήσουμε, μετά την εγκατάλειψη του headphone jack.

Τα νέα OnePlus Type C Bullets αποτελούν μια αναβαθμισμένη έκδοση των πολύ καλών Bullets Wireless. Τα Bullets v2 τιμολογούνταν στα 19.99 δολάρια και η OnePlus υπόσχεται να διατηρήσει τις τιμές αμετάβλητες με τη νέα USB C τους έκδοση. Βέβαια, φέρουν ορισμένες προσθήκες, όπως ενσωματωμένο Cirrus Logic DAC κάνοντάς τα συμβατά με τις περισσότερες USB C συσκευές. Επιπλέον, έχουν ενσωματωμένο μικρόφωνο και δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου.

Η OnePlus υποστηρίζει ότι θα διαθέσει τα νέα Bullets ακουστικά της την ίδια χρονική στιγμή με το επόμενο flagship smartphone, που ήδη γνωρίζουμε ότι θα αποκαλείται OnePlus 6T και θα διαθέτει σαρωτή εντός οθόνη. H συγκεκριμένη στιγμή της άφιξής τους δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά αν δούμε το πρόσφατο παρελθόν, μπορούμε εύκολα να συνάγουμε ότι τα OnePlus 6T και Type C Bullets θα είναι διαθέσιμα κάποια στιγμή μέσα στο Νοέμβριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize