Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Επίσκεψη στο δήμο Αμαρίου από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Ρεθύμνου του συνδυασμού «Κρήτη η Ζωή μας»

Επίσκεψη στο δήμο Αμαρίου από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Ρεθύμνου του συνδυασμού «Κρήτη η Ζωή μας»

Ιδιαίτερα εποικοδομητική ήταν η επίσκεψη των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων Ρεθύμνου του συνδυασμού «Κρήτη η Ζωή μας» στο δήμο Αμαρίου.

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν στο δημαρχείο με τη δημοτική αρχή αλλά και με υποψηφίους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους. Στη συζήτηση που ακολούθησε έγινε μία εκτενή συζήτηση για τα προβλήματα και τις προτεραιότητες για το δήμο Αμαρίου.

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις δράσεις της περιφέρειας για το δήμο ενώ παρουσίασαν και τις βασικές αρχές του προγράμματος του συνδυασμού «Κρήτη η Ζωή μας»

Την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 18.00 το απόγευμα οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι θα αναχωρήσουν από το Ρέθυμνο από την πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου με προορισμό την Επισκοπή στις 18.30. Εκεί θα έχουν επαφές με κατοίκους αλλά και φορείς της δημοτικής ενότητας.

Check Also

Ρέθυμνο – «Γιατί δεν μπορεί η μεγάλη εικόνα της δημιουργίας ενός υπέροχου δάσους, να μην περιέχει τα… δέντρα»

«Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΔΟΧΩΡΑΣ» Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize