Έπιαναν δουλειά οι πωλητές & τους ξάφριζε τσάντες & πορτοφόλια σε καταστήματα στο Ρέθυμνο – Έκκληση για πεζές περιπολίες ΕΛΑΣ

Κατάφερε να διαπράξει 9 κλοπές εις βάρος υπαλλήλων καταστημάτων στο Ρέθυμνο, όμως τελικά πιάστηκε στη φάκα των τοπικών διωκτικών αρχών. Ο νεαρός άνδρας 31 ετών, εκμεταλλευόταν την ενασχόληση εργαζομένων με τους πελάτες καταστημάτων και κατάφερνε να αποσπάσει σημαντικά χρηματικά ποσά και λοιπά αντικείμενα από τσάντες και πορτοφόλια. Οι καταστηματάρχες κάνουν έκκληση στην τοπική ΕΛΑΣ να επιστρέψουν οι πεζές περιπολίες, ενώ προειδοποιούν τους επιτήδειους ότι οι κάμερες παρακολούθησης καταγράφουν τους πάντες και τα πάντα.

Δεν χρειαζόταν καν συνεργό για να αποσπά χρήματα από τσάντες και πορτοφόλια με τη μέθοδο της απασχόλησης. Νεαρός άνδρας 31 ετών, έμπαινε σε καταστήματα και αποσπούσε χρήματα από τις τσάντες υπαλλήλων που ήταν ήδη απασχολημένοι εξυπηρετώντας πελάτες. Στις 2 Ιουλίου ήταν η τελευταία κλοπή που διέπραξε και που σήμανε τη σύλληψή του, αφού πρώτα είχε αποσπάσει 405 ευρώ από πορτοφόλι 34χρονης εργαζόμενης από τη Γεωργία.

Η αστυνομία εντόπισε τον κλέφτη και απέδωσε στην παθούσα τα κλοπιμαία, όμως διαπίστωσε σωρεία κλοπών, 9 στον αριθμό, από τα μέσα μέχρι τα τέλη του περασμένου μήνα. Οι καταστηματάρχες της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου αναγνωρίζουν ότι οι μικροκλοπές “ανθίζουν” τους καλοκαιρινούς μήνες, όμως προειδοποιούν ότι τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης καταγράφουν τα πάντα, έτσι και ο νεαρός άνδρας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Οι έμποροι του Ρεθύμνου ζητούν να επιστρέψουν και οι πεζές περιπολίες των αστυνομικών μαζί με αυτές της ομάδας ΔΙΑΣ και καλούν όλους να συμβάλουν στο να παραμείνει αδιασάλευτη η ήρεμη κατάσταση για την οποία φημίζεται η πόλη και αποτελεί πόλο έλξης επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize