Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / SciTech / Έπεσαν πάλι Facebook, Instagram και WhatsApp

Έπεσαν πάλι Facebook, Instagram και WhatsApp

Προβλήματα λειτουργίας παρουσιάζουν για μία ακόμη φορά οι δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης Facebook, Instagram και WhatsApp.

Όσοι προσπαθούν να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους βλέπουν το μήνυμα: «Συγγνώμη, κάτι πήγε στραβά. Προσπαθούμε να το διορθώσουμε όσο το δυνατόν ταχύτερα». Αναρίθμητοι χρήστες στην Ελλάδα αδυνατούν να συνδεθούν από σταθερούς υπολογιστές και laptop, ωστόσο οι περισσότεροι μπορούν να δουν τα προφίλ τους από την εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα.

Τους τελευταίους μήνες, το Facebook και το Instagram έχουν καταρρεύσει αρκετές φορές και σε τρεις από αυτές τις περιπτώσεις χρειάστηκαν ώρες για να αποκατασταθούν τα προβλήματα. Σε αντίθεση όμως με τις προηγούμενες φορές, όπου η δυσλειτουργία ήταν παγκόσμιας εμβέλειας – από τις ΗΠΑ μέχρι την Ευρώπη και την Ασία – αυτή τη φορά έχουν επηρεαστεί κυρίως οι χρήστες σε οχτώ χώρες: Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Αλβανία, Τουρκία, Ιράν, Γεωργία και Αζερμπαϊτζάν.

Check Also

Τσίπρας προς νεολαία – Ό,τι κι αν σου πουν, εσύ έχεις τη δύναμη

www.ethnos.gr Ανάρτηση στο Facebook με αποδέκτες του νέους ψηφοφόρους έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προβάλλοντας το διαφημιστικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize