Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Travel / Επέκταση ξενοδοχείων στην Ερέτρια και την Κρήτη

Επέκταση ξενοδοχείων στην Ερέτρια και την Κρήτη

Αποφάσεις έλαβαν οι αρμόδιες αρχές για δύο ξενοδοχεία σε Ερέτρια και Κρήτη.

Η Ειδική Υπηρεσία Προώθησης και Αδειοδοτήσεων Τουριστικών Επενδύσεων έδωσε το πράσινο φως για την ανακαίνιση υφιστάμενου ξενοδοχειακού συγκροτήματος (πρώην Malaconda Beach), αλλαγή κατηγορίας από 3 σε 4 αστέρια, προσθήκη κολυμβητικών δεξαμενών και στεγασμένου χώρου στάθμευσης περιβάλλοντος χώρους, νέας δυναμικότητας 314 κλινών που βρίσκεται σε έκταση 22,7 στρεμμάτων στην Ερέτρια Ευβοίας ιδιοκτησίας της εταιρείας ΑΜΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.

Το υπουργείο Πολιτισμού ενέκρινε την μελέτη «Ανακαίνιση και επέκταση υφιστάμενου Ξενοδοχείου» εντός ακινήτου ιδιοκτησίας της εταιρείας «Ξενοδοχείο Αμνισσός Φουντουλάκη, Ξενοδοχειακές και Τουριστικές Επιχειρήσεις Α.Ε.», εντός του κηρυγμένου και οριοθετημένου αρχαιολογικού χώρου Παλαιόχωρας Αμνισού (ΦΕΚ 380/ΑΑΠ/3-12-2012) και δεδομένου ότι δεν προκαλείται όχληση στο περιβάλλον του χαρακτηρισμένου ως μνημείου «Μοτέλ Ξενία».

Check Also

Ρέθυμνο – Η ζωή κινείται γύρω από τον τουρισμό, πολλές φορές εις βάρος των μόνιμων κατοίκων

Ματθαίος Καπετανάκης - neakriti.gr Πονοκέφαλο και ανακούφιση έχει αποφέρει ταυτόχρονα η βραχυχρόνια μίσθωση στο Ρέθυμνο. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize