Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ένας μαθητής τραυματίας από πυροβολισμούς σε σχολείο

Ένας μαθητής τραυματίας από πυροβολισμούς σε σχολείο

Έναν ύποπτο συνέλαβε η αστυνομία, ο οποίος φέρεται να άνοιξε πυρ σε σχολείο της Φλόριντα, 19 χρόνια ακριβώς μετά την πολύνεκρη επίθεση στο λύκειο Κόλουμπάιν

Ένας μαθητής τραυματίστηκε μετά από πυροβολισμούς σε γυμνάσιο στην Οκάλα της Φλόριντα των ΗΠΑ σήμερα το πρωί. Όπως ανέφερε η τοπική αστυνομία, ένας ύποπτος έχει συλληφθεί.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του σχολείου, ο μαθητής τραυματίστηκε στον αστράγαλο , ενώ οι αρχές έχουν ζητήσει από τους κατοίκους να αποφεύγουν την περιοχή, στην οποία έσπευσαν οχήματα των δυνάμεων ασφαλείας και των πρώτων βοηθειών καθώς και λεωφορεία προκειμένου να απομακρύνουν τους μαθητές.

Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου, ένοπλος είχε εισβάλλει σε σχολείο της Φλόριντα σκοτώνοντας 17 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 50.

Το επεισόδιο αυτό σημειώθηκε την ώρα που οι μαθητές σε εκατοντάδες σχολεία σε όλη τη χώρα ετοιμάζονταν να συγκεντρωθούν για να τιμήσουν τη μνήμη των θυμάτων του Κολουμπάιν. Στις 20 Απριλίου 1999 ο Ντίλαν Κλέμπολντ, 17 ετών και ο Έρικ Χάρις, 18 ετών, σκότωσαν 12 μαθητές και έναν καθηγητή του λυκείου αυτού και στη συνέχεια έβαλαν τέλος στη ζωή τους.

Πηγή:
ΑΠΕ, CNN

Check Also

Ρέθυμνο – 65 χιλιάδες ευρώ για να μετατραπεί σε χώρο πολλαπλών χρήσεων και πολιτιστικών εκδηλώσεων το παλιό σχολείο Κεραμέ

Στόχος του Δήμου Αγίου Βασιλείου είναι η αξιοποίηση των παλαιών δημοτικών σχολείων των οικισμών και …

Σχόλια

Font Resize