Breaking News
Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ένας Κρητικός που έχει βάλει το σπίτι του AirBnb απαντά στην “ανθρωποφαγία” του διαδικτύου

Ένας Κρητικός που έχει βάλει το σπίτι του AirBnb απαντά στην “ανθρωποφαγία” του διαδικτύου

Περί AirBnb, έλλειψης κατοικίας και ανθρωποφαγίας κοινωνικών δικτύων, γράφει στο zarpanews.gr ο Π.Λ παρουσιάζοντας την δική του άποψη για το θέμα που απασχολεί τόσο τους Χανιώτες:

Άνθρωποι αγανακτισμένοι που δεν μπορούν να βρουν σπίτι. Απόλυτο σεβαστό, θλιβερό και κατανοητό. Εγώ είμαι απελπισμένος από την ανθρωποφαγία που υπάρχει όταν έχεις ακίνητο.

Ξέρετε ήμουν από τους τυχερούς που μου άφησε ο παππούς μου ένα ακίνητο. Που να ήξερε ο έρμος ότι η περιουσία θα ήταν βάρος. Τα τελευταία χρόνια το ρήμαξαν, δεν με πλήρωσαν, μου άφησαν κοινόχρηστα χώρια τα δικαστικά για να διώξω τον τελευταίο! Ο ΕΝΦΙΑ έτρεχε και ο μισθός δεν έπεφτε γιατί ήρθε η κρίση. Και μου δέσμευσε τον λογαριασμό η εφορία και κράζαν στα κοινωνικά δίκτυα ότι καλά να πάθουν οι «’έχοντες». Όλα τα σπίτια ρημαγμένα στη γειτονιά. Και ξαφνικά έρχεται το Airbnb. Όχι από μηχανής θεός αλλά μπορούσες να δείξεις στο μάστορα τι περιμένεις ρε αδερφέ και να τα δίνεις σιγά σιγά. Στο κάτω κάτω να μην ρημάξει η περιουσία σου, ο κόπος τον προγόνων σου που τα συντηρείς με αυτά που δεν έχεις. Και τσουκου από εδώ και τσούκου από εκεί το κάνεις παλατάκι. Αξιοπρεπέστατο κι όχι κοτέτσι. Και το ανεβάζεις στo FACEBOOK……………………………………………………………..ακριβό γιατί είναι ωραίο, καινούργιο, επιπλωμένο και τολμάς να γράψεις… ΜΕΧΡΙ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ.

Τότε ετοιμάσου για την ανθρωποφαγία. Από τις 4 ομάδες Χανιώτικων τέτοιων αγγελιών η μια (πολύ ευγενικά) αρνήθηκε την καταχώρηση λόγο των σχολίων σε παρόμοιες αγγελίες. Στις άλλες 3 τι λαμόγιο με αποκάλεσαν, τι απατεώνα, ειρωνείες για το ότι θα μένω στο παγκάκι με τα παιδιά μου για τα λεφτά.

Επανάσταση του καναπέ και του κινητού. Το τραπεζικό σύστημα έχει μπλοκάρει τα στεγαστικά αλλά δεν είδα κανέναν έξω από τράπεζες να διαμαρτύρεται. Οι ίδιο που ευχαριστήθηκαν για τον εγκλωβισμό των ιδιοκτητών τα προηγούμενα έτη τώρα κράζουν που τα νοικιάζουν με μέγιστο όφελος. Επίκληση και επίθεση στο συναίσθημα. Εσύ θα μετακόμιζες τα παιδιά σου κάθε λίγο και λιγάκι σπίτι; Γιατί πρέπει να απαντήσω; Με ρωτάς εμένα αν έχω να πάρω γάλα; Αν μπορώ να ξεχρεώσω τα χρέη που φορτώθηκα αυτά τα χρόνια και θα δώσω ίσως στα παιδιά μου; Δηλαδή ο ελαιοπαραγωγός αν η τιμή του λαδιού ανέβει θα πουλήσει φτηνά για να πάρουν όλοι; Δεν είναι το ίδιο θα μου πεις.

Θλίβομαι γιατί στην απελπισία του ο κάθε ένας ψάχνει κάποιον άλλο να του φταίει. Μπείτε στα κοινωνικά δίκτυα λοιπόν ΚΑΙ ΦΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! Είναι η επανάσταση από τον καναπέ και το κινητό!”

Check Also

Σε δεινή θέση οι φοιτητές στο Ρέθυμνο σχετικά με το θέμα της κατοικίας – Περιστατικά που σοκάρουν

Υψηλά ενοίκια, δυσκολία εύρεσης διαμονής, κακή ποιότητα κατοικιών και αδιαφορία ιδιοκτητών για τους ενοικιαστές, κάποια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize