Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / SciTech / Ένας ακόμη όμορφος τρόπος μη ενσωμάτωσης εγκοπής σε smartphone

Ένας ακόμη όμορφος τρόπος μη ενσωμάτωσης εγκοπής σε smartphone

Φαίνεται ότι η Asus εργάζεται πάνω σε ένα dual slider smartphone, σύμφωνα με τα νέα renders που δημοσιεύονται από τον έγκυρο Evan Blass.

Ένα από τα επερχόμενα handsets που προς το παρόν δεν έχουν κάποια επίσημη ονομασία, υποστηρίζει 5G και διαθέτει μια μεγάλη edge-to-edge οθόνη στο μπροστινό μέρος. Στο πίσω μέρος υπάρχει σύστημα διπλής κάμερας.

Η κορυφή στεγάζει δυο selfie κάμερες, συμπεριλαμβανομένου ενός wide angle φακού. Το κάτω μέρος του slider στεγάζει ένα ηχείο Harman Kardon και το handset θα διαθέτει σαρωτή εντός οθόνη.

Σύμφωνα με τον Blass, το άτομο που σχεδίασε το render  ήταν μέλος της ομάδας που δημιούργησε το Asus Zenfone 5.

 

Άλλα renders που δημοσιεύονται από τον Blass σήμερα, δείχνουν έναν διαφορετικό τηλέφωνο της Asus με παρόμοιο dual slider.

Αν και ο slider της κορυφής σε αυτό το άλλο μοντέλο, επίσης στεγάζει ένα ζευγάρι selfie καμερών, το κάτω μέρος του slider θα χρησιμοποιείται για την εμφάνιση κάποιων εικονικών πλήκτρων. Και σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, θα παρουσιάζονται διαφορετικά πλήκτρα, ανάλογα για το τι χρησιμοποιείται το smartphone.

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε γνωρίσει ένα πλήθος διαφορετικών ιδεών από πολλούς κατασκευαστές συσκευών τελευταία, οι οποίοι προσπαθούν να βελτιώσουν το screen to body ratio των handsets του, χωρίς να χρειαστεί να ενσωματώσουν εγκοπή.

Check Also

Έρευνα – 8 στα 10 παιδιά ηλικίας 5-12 ετών μπαίνουν στο Διαδίκτυο

cnn.gr Μία νέα γενιά «ψηφιακών ιθαγενών» όπου το Διαδίκτυο και ιδίως τα social media αποτελούν βασικό κομμάτι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize