Breaking News

Η Ελλάδα παγκόσμιος προορισμός για το Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό

Ο Νευρογλωσσικός προγραμματισμός (NLP), αποτελεί μια σειρά από εργαλεία και τεχνικές σχεδιασμένες έτσι ώστε να μπορούν να βοηθήσουν τον καθένα να βελτιώσει ή ακόμη και να αλλάξει τον τρόπο που λειτουργεί και επικοινωνεί με τον εαυτό του και τους άλλους.

Isidora KΌπως λέει η κα Ισιδώρα Kαραδημητρίου, Neuroscientist, Βusiness & Mind Trainer, Motivational speaker, ο άνθρωπος πίσω από τη Re:Frame: «για εμάς στη Re:Frame, η εκπαίδευση είναι ένα μεγάλο ταξίδι με μαγευτικούς προορισμούς, τη χώρα της γνώσης, τη χώρα της αυτοβελτίωσης και σαν τελικό προορισμό τη χώρα της επιτυχίας».

Η κα Καραδημητρίου καινοτομεί για άλλη μια φορά στα εκπαιδευτικά δεδομένα και υλοποιεί την ιδέα της, μια φρέσκια ιδέα, μεγαλης δυναμικής: Να κάνει την Ελλάδα το βασικό, παγκόσμιο προορισμό για το NLP και τους απανταχού εραστές της γνώσης των Nευροεπιστημών. Ψάχνοντας το ιδανικό τρίπτυχο για την εμπειρική μάθηση, κατέληξε στο συνδυασμό τριών παραγόντων: ανακάλυψη, φύση και ελευθερία. Η Ελλάδα μας, η πιο ηλιόλουστη χώρα του κόσμου, τα προσφέρει απλόχερα.

«Η αρχή έχει ήδη γίνει», όπως αναφέρει. «Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η διεθνούς φήμης, βραβευμένη, NLP Trainer και influencer, Sue Knight, μια από τις πρωτεργάτες του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού, θα είναι μαζί μας για να διοργανώσουμε το 1ο NLP Βusiness Practitioner διεθνούς ενδιαφέροντος σε ελληνικό έδαφος! Η πανέμορφη Σαντορίνη λοιπόν, 9-13 Οκτωβρίου, θα φιλοξενήσει ανθρώπους απο όλο τον κόσμο για να νιώσουν την εμπειρία του NLP. Στη Re:Frame είμαστε πολύ περήφανοι που κάναμε την Ελλάδα τον απόλυτο προορισμό για το NLP! Θα αποδείξουμε και θα διαδώσουμε στόμα με στόμα, ότι ως χώρα μπορούμε να καταστούμε διεθνής προορισμός μέσα στα επόμενα χρόνια».

Στη Σαντορίνη, χτυπά η καρδιά του NLP. Σύντομα περισσότερα…

Λίγα λόγια

Η Iσιδώρα Καραδημητρίου είναι Νeuroscientist και Business & Mind Trainer Motivational speaker και NLP Coach και συνεργάζεται με μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αποτελεί μια ισχυρή γυναικεία παρουσία στον τομέα του training.

Με τη δημιουργία της Re:Frame εισήγαγε στον χώρο της εκπαίδευσης μια φρέσκια και δυναμική πρόταση, βασισμένη στην επιστράτευση πρωτοποριακών, εκπαιδευτικών «εργαλείων» που αποκαλύπτουν τον πυρήνα των δυνατοτήτων του κάθε ατόμου, έχοντας σαν σύμμαχο την δύναμη του εγκεφάλου. H εξειδίκευση της στην τέχνη των πωλήσεων μέσω των Νευροεπιστημών, αλλά και το πάθος και η αποτελεσματικότητα της, την καθιστούν περιζήτητη συνεργάτιδα σε ηγέτιδες εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τις γνώσεις και την εμπειρία της μεταλαμπαδεύει όχι μόνο σε επιχειρήσεις, αλλά και σε ευπαθείς ομάδες, τις οποίες υποστηρίζει ώστε να επανενταχθούν στο επαγγελματικό περιβάλλον. Είναι κάτοχος MBA, είναι NLP Trainer και Neuromarketing Expert, μέλος του “Neuromarketing science & Business Association” και αυτή την εποχή εκπονεί την διδακτορική της διατριβή στο Πανεπιστήμιο του Βοlton. Μιλάει Αγγικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Κινέζικα. Αγαπημένη της φράση: «Δεν ονειρεύομαι! Πραγματοποιώ ό,τι στοχεύω».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize