Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Εκλογές – Χωρίς προβλήματα στη Σητεία – Μικροπροβλήματα με τα κλειδιά στον Άγιο Νικόλαο

Εκλογές – Χωρίς προβλήματα στη Σητεία – Μικροπροβλήματα με τα κλειδιά στον Άγιο Νικόλαο

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία στην περιοχή της Σητείας. Οι κάλπες άνοιξαν στις επτά το πρωί και ήδη παρότι νωρίς ο κόσμος προσέρχεται  στα εκλογικά κέντρα για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Όπως μας είπαν οι  υπάλληλοι της πρωινής βάρδιας  του Δήμου , μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχουν υπάρξει  σημαντικά προβλήματα κι όλα δείχνουν να κυλούν ομαλά. Πολίτες προσέρχονται στο Δήμο περισσότερο για να μάθουν που ψηφίζουν.

Η ίδια εικόνα επικρατεί μέχρι αυτή την ώρα και στο εκλογικό τμήμα του 1ου Νηπιαγωγείου Σητείας . Ομαλά εξελίσσεται  η διαδικασία όπως μας είπαν  τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής

Μ.Ψ.

Ομαλά εξελίσσεται η διαδικασία των εκλογών στο Δήμο Αγίου Νικολάου.

Τα μικροπροβλήματα που προέκυψαν νωρίς πριν ανοίξουν τα εκλογικά κέντρα, με τα κλειδιά των αιθουσών τα οποία είχαν παραλάβει οι αστυνομικοί φρουροί των εκλογικών τμημάτων ξεπεράστηκαν γρήγορα και άνοιξαν στους δικαστικούς αντιπροσώπους για να οργανώσουν το χώρο και τη σχετική διαδικασία.

«Το κλίμα είναι ήρεμο, θεωρώ λοιπόν ότι θα έχουμε μια εκλογική διαδικασία, όπως εξ άλλου είναι όλες οι ανάλογες εκλογικές διαδικασίες στον Αγιο Νικόλαο» δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός.

Ν.Τ.

Check Also

Στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης η υποψήφια βουλευτής, Νικολέτα Σφακιανάκη

Με την ευχή του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου ξεκίνησε την επίσημη περιοδεία της η υποψήφια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize