Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Αυτό είναι το νέο ΔΣ του ΣΥΝΠΟΛΙΣ – Μια «γροθιά» που δίνει ελπίδες για ένα καλύτερο Ρέθυμνο

Αυτό είναι το νέο ΔΣ του ΣΥΝΠΟΛΙΣ – Μια «γροθιά» που δίνει ελπίδες για ένα καλύτερο Ρέθυμνο

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο ΣΥΝΠΟΛΙΣ προχώρησε σε εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που θα σταθεί στην κοινωνία του Ρεθύμνου με ό, τι μέσα μπορεί να διαθέσει.

Είναι σημαντικό στις μέρες μας να υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που ενδιαφέρεται πραγματικά και χωρίς κανένα συμφέρον για το καλό του τόπου και της κοινωνίας. Έτσι, ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Ρεθύμνου όσο παραμένει να είναι μια «γροθιά» δίνει ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο.

Αυτή τη στιγμή ενεργά μέλη είναι περίπου 60 άτομα σύμφωνα με τον Γιώργο Παπαδόσηφο, μέλος του ΣΥΝΠΟΛΙΣ. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι: «Μπορεί εγγεγραμμένοι να είναι περίπου 300 άτομα, όμως εμάς μας ενδιαφέρει κυρίως το ποιοι είναι ενεργοί σε κάθε δράση που διοργανώνουμε. Μάλιστα, τα ενεργά μέλη είναι που ψήφισαν σήμερα για να εκλέξουμε το ΔΣ».

Το σημαντικότερο όλων λοιπόν σύμφωνα με τον Γιώργο Παπαδόσηφο, είναι ποιοι είναι ενεργά μέλη του ΣΥΝΠΟΛΙΣ, ώστε να γίνουν μια δυνατή ομάδα που θα καταφέρει να βελτιώνει συνεχώς τον τόπο μέσα από πράξεις αγάπης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Έτσι τα ενεργά μέλη με αφορμή την συνάντηση τους για την εκλογή του νέου ΔΣ, πραγματοποίησαν και έναν απολογισμό για το έργο της περασμένης χρονιάς, καθώς και στα οικονομικά του συλλόγου.

Ωστόσο, 70 άτομα προσήλθαν στις εκλογές για να ψηφίσουν και το αποτέλεσμα του νέου ΔΣ με τα ονόματα κατά σειρά ψήφων είναι:  

1. Γιώργος Παπαδόσηφος 

2. Ευάγγελος Μπεμπής 

3. Νικολέτα Ζουμπουλάκη 

4. Νίκος Σκαρτσιλάκης

5. Μάρκος Σελλιανάκης 

6. Κωστής Οικονομάκης 

7. Θανάσης Πετράς 

 

1ος αναπληρωματικός:

Ηλίας Βουρτζούμης

 

Τα μέλη του ΣΥΝΠΟΛΙΣ θα πραγματοποιήσουν ένα συμβούλιο στις επόμενες μέρες, ώστε να ανακοινώσουν σύμφωνα με τον πρώτο επιλαχόντα την ιεραρχία του ΔΣ. Παράλληλα, σε αυτή τη συνάντηση θα ανακοινώσουν και τις νέες δράσεις που έχει σκοπό να πραγματοποιήσει το νέο ΔΣ.

Απόφοιτη Ψηφιακών Μέσων – Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων
Έχει τίτλους γνώσεων στη διακόσμηση και στη γραφιστική
Μιλάει ξένες γλώσσες
Αγαπά τις τέχνες – από το τραγούδι μέχρι τη ζωγραφική

Check Also

Ρέθυμνο – Κυκλάδες – Ραφήνα από την άνοιξη του 2019!

ellinikiaktoploia.net Προ των πυλών η ακτοπλοϊκή σύνδεση των Κυκλάδων με το Ρέθυμνο. Το λιμάνι του …

Σχόλια

Font Resize