Αρχική / FreeTime / Έκαψαν το κουκούλι της Βασίλισσας του Καρναβαλιού και το «έκαψαν» μέχρι… πρωίας στο Ρέθυμνο! – Φαντασμαγορική η τελετή λήξης!

Έκαψαν το κουκούλι της Βασίλισσας του Καρναβαλιού και το «έκαψαν» μέχρι… πρωίας στο Ρέθυμνο! – Φαντασμαγορική η τελετή λήξης!

Αμέσως μετά τη λήξη της μεγάλης παρέλασης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, χιλιάδες κόσμου έσπευσαν στην παραλία του Ρεθύμνου για την καύση του… κουκουλιού της πεταλούδας βασίλισσας του καρναβαλιού. Ο δήμαρχος του μητροπολιτικού δήμου ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες εν μέσω πυρουεχνημάτων και ακολούθησε συναυλία σε latin ρυθμούς!

Ο ανοιξιάτικος καιρός οδήγησε όλους στην παραλία και την προκυμαία χαρίζοντας ειδυλλιακές εικόνες στην καρδιά του χειμώνα! Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την καύση του κουκουλιού της βασίλισσας του καρναβαλιού της Κρήτης με τους διοργανωτές και τον δήμαρχο να ευχαριστούν όλους που έγιναν ο καλύτερός τους εαυτός, συμβάλλοντας να γίνουμε όλοι καλύτεροι μέσα από το παράδειγμά τους, στη θεματική του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το επόμενο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι με τα πυροτεχνήματα να εντυπωσιάζουν και να φωτίζουν τον ουρανό του Ρεθύμνου μέσα σε επιφωνήματα ενθουσιασμού από τον κόσμο που απόλαυσε εν συνεχεία μια latin συναυλία με τους Apurimac.

 

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης – Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Ρέθυμνο – Δέσμευση από τον Σταύρο Αρναουτάκη – Νέες προσπάθειες για την αποκατάσταση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα  26 / 11/ 18 η προγραμματισμένη συνάντηση με τον περιφερειάρχη κ. Σταύρο …

Σχόλια

Font Resize