Εγκαινιάστηκε η έκθεση αφίσας και αρχειακού υλικού με τίτλο «Ζορμπάς για πάντα»

Με ιδιαίτερη επιτυχία άνοιξε χθες, Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018, τις πύλες της στο κοινό η Έκθεση «Ζορμπάς για Πάντα», ένα ταξίδι στον κόσμο, μέσα από τις αφίσες της ταινίας, «Zorba the Greek», από όλες τις χώρες που αυτή προβλήθηκε και πολύτιμο αρχειακό υλικό, του Χανιώτη ηθοποιού και συλλέκτη Λευτέρη Λαμπράκη, ο οποίος έχει και την επιμέλειά της. Η Έκθεση διοργανώνεται στο Εμπορικό Κέντρο OLEA του Πλατανιά και θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, με ώρες λειτουργίας καθημερινά, 18.30 έως και 22.30.

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους, πολλοί επισκέπτες ντόπιοι και ξένοι, μεταξύ των οποίων, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Μιχελογιάννης, ο Δήμαρχος Πλατανιά, κ. Γιάννης Μαλανδράκης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Πλατανιά, κ. Πέτρος Μαρινάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Πνευματικού Κέντρου Χανίων, κ. Εμμανουήλ Κελαϊδής, ο Πρόεδρος του Παγκρητίου Συλλόγου Φίλων του Μίκη Θεοδωράκη, κ. Γιώργος Αγοραστάκης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Καταστηματαρχών Πλατανιά, «Ιάρδανος», κ. Αντώνης Κοκολοδημητράκης. Στα εγκαίνια παραβρέθηκε επίσης, ο Καθηγητής του Μετσόβιου Πολυτεχνείου, κ. Γιώργος Τσακίρης, προσκεκλημένος του κ. Βουλγαράκη.

Η έκθεση διοργανώνεται από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων, με κύριο υποστηρικτή το Δήμο Πλατανιά και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων. Στηρίζεται επίσης από το Σύλλογο Καταστηματαρχών – Επιχειρηματιών Δήμου Πλατανιά «Ο Ιάρδανος», το Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» και τον Παγκρήτιο Σύλλογο Φίλων «Μίκη Θεοδωράκη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize