Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΛΛΑΔΑ / ΕΕΤΑΑ: Τα οριστικά αποτελέσματα παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ – 400 βρέφη και νήπια στο Ρέθυμνο

ΕΕΤΑΑ: Τα οριστικά αποτελέσματα παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ – 400 βρέφη και νήπια στο Ρέθυμνο

Η ΕΕΤΑΑ ανακοινωσε σημερα Τρίτη 4 Ιουλίου τους τελικούς πίνακες και τα οριστικά αποτελέσματα για το πρόγραμμα των παιδικών σταθμών μέσω ΕΣΠΑ για το 2017 – 2018 στο eetaa.gr και το paidikoi.eetaa.gr. 400 βρέφη και νήπια στο Ρέθυμνο θα φιλοξενηθούν στις δομές του δήμου.

UPD: ΕΕΤΑΑ: Βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ

Ειδικότερα σήμερα 4/7 το απόγευμα η ΕΕΤΑΑ θα αναρτήσει στο eetaa.gr τους τελικούς δικαιούχους του προγράμματος «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» που δίνει επιδότηση – voucher για την δωρεάν φιλοξενία παιδιών σε παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ για την περίοδο 2017 – 2018.

Μετά και την ολοκλήρωση των ενστάσεων η ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων έχει μπει στην τελική ευθεία και περίπου 100.000 από τους 150.000 που αιτήθηκαν την συμμετοχή στο πρόγραμμα θα λάβουν το voucher για να προχωρήσουν στην εγγραφή των παιδιών τους σε ιδιωτικούς αλλά και δημοτικούς παιδικούς σταθμούς της χώρας.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εφόσον δεν το έχουν κάνει ήδη θα πρέπει να επιδοθούν σε μαραθώνιο για να εξασφαλίσουν θέση αφού οι δομές σε όλη την χώρα δεν επαρκούν για την κάλυψη των ενδιαφερομένων.

Οι οριστικοί πίνακες θα αναγράφουν κωδικοποιημένα τα στοιχεία του / της ωφελούμενου/νης, τα στοιχεία του παιδιού/ών καθώς και ο κωδικοποιημένος αριθμός της «Αξίας τοποθέτησης» (Voucher) που θα πρέπει να προσκομιστεί στον παιδικό σταθμό της επιλογής των γονέων.

Παράλληλα θα υπάρξει ειδική εφαρμογή που θα απαιτεί την εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ, όπου οι αιτούντες θα μπορούν αμέσως να δουν το αποτέλεσμα.

Check Also

Κρήτη – «Δεν υπάρχει αντίδοτο στην τοξίνη (tetradoxin ΤΤΧ) που περιέχει, η οποία βρίσκεται και στη σάρκα του ψαριού και δεν καταστρέφεται με το μαγείρεμα!

Προσοχή! – Επικίνδυνο ψάρι – Δεν τρώγεται! – Ανακοίνωση για τον λαγοκέφαλο Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize