Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΚΡΗΤΗ / ΛΑΣΙΘΙ / Εάν χρειαστεί θα κατεβούμε και στους δρόμους! – Οργή για τις αποζημιώσεις στην Ιεράπετρα

Εάν χρειαστεί θα κατεβούμε και στους δρόμους! – Οργή για τις αποζημιώσεις στην Ιεράπετρα

Συναντήσεις επί συναντήσεων τις τελευταίες ημέρες στην Ιεράπετρα προκειμένου να αναζητηθούν τρόποι και να διεκδικηθεί άμεση βοήθεια για τους πληγέντες από την σφοδρή κακοκαιρία που «χτύπησε» την ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας τις προηγούμενες εβδομάδες.

Μετά τη χθεσινή σύσκεψη στα γραφεία του Ενιαίου Αγρ. Συλλόγου σήμερα το πρωί έγινε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδόση Καλαντζάκη νέα συνάντηση στο γραφείο του, ενώ όπως λέει ο πρόεδρος του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας κ. Μανόλης Μιχαλάκης τις επόμενες ημέρες θα προγραμματιστεί εκ νέου σύσκεψη στην Ιεράπετρα στην οποία και θα δώσει το παρών και ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης ώστε να αποφασιστεί πως φορείς και αγρότες της περιοχής θα δράσουν περαιτέρω.

Όπως τονίζει μάλιστα ο κ. Μιχαλάκης, εάν χρειαστεί οι αγρότες μπορεί να προβούν και σε κινητοποιήσεις και να κατέβουν στους δρόμους προκειμένου και να διεκδικήσουν την έκτακτη οικονομική βοήθεια αλλά και για να πιέσουν για το θέμα της νέας προσαγωγού διώρυγας για το οποίο και βρίσκονται σε αναμονή.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

Σοφία Πολίτη

Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημοσίων Θεσμών
Μιλάει ξένες γλώσσες
Αγαπάει τα ζωάκια και τα ταξίδια
Έχει πάθος για τη μόδα

Check Also

Ντοκιμαντέρ στην Κρήτη για την ερημοποίηση και την ξηρασία

anatolh.com Το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στα πλαίσια του «Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας» ξεκίνησαν τα …

Σχόλια

Font Resize