Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΚΡΗΤΗ / ΡΕΘΥΜΝΟ / Δύο νέες Ρεθυμνιώτισσες, θαυμάσιες μητέρες και επιστήμονες μοιράζονται τις γνώσεις και τις μελέτες τους

Δύο νέες Ρεθυμνιώτισσες, θαυμάσιες μητέρες και επιστήμονες μοιράζονται τις γνώσεις και τις μελέτες τους

Πλαισιώνοντας την εορτή της «Μάνας»,  το Λύκειό μας απεφάσισε να οργανώσει δύο διαλέξεις από δύο νέες  Ρεθυμνιώτισσες , θαυμάσιες  μητέρες και επιστήμονες  που  πρόθυμα προσφέρονται  να μοιραστούν τις γνώσεις και μελέτες τους με τους συμπολίτες  και φίλους , σε δύο ξεχωριστές βραδιές  στην Αίθουσά του στην Προκυμαία!

  • Την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 και ώρα  8μ.μ. η κ.Σοφία Σταγκουράκη, Ιατρός Ακτινολόγος ,  θα μας μιλήσει με θέμα:

«  Καρκίνος  Μαστού, από την Παράλειψη στην Πρόληψη!»

  • Την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 και ώρα 8μ.μ. η κ. Εύα Φραγγιαδάκη, κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου και Υποψήφια Διδάκτωρ του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης , θα μας μιλήσει με θέμα:

« Η Συνθήκη  της  Λωζάνης στις Ψυχές των ανθρώπων!»

Στους χαλεπούς καιρούς που βιώνομε όλοι οι Έλληνες,  ή σκέψη της «μάνας», του «πατέρα», της «οικογένειας», είναι μια μεγάλη παρηγοριά και στήριγμα ψυχής.

Κι η  «ΛΑΜΠΡΗ» που μας ήλθε και φέτος  σε όλο της το Μεγαλείο, ας  μας  θυμίζει  πως, άσφαλτα,  « Τα ΠΑΘΗ κυοφορούν  πάντα μία ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!»

Check Also

Ρέθυμνο – Στον Πλακιά οι ισχυρότερες ριπές ανέμου! – 90 χιλιόμετρα την ώρα!

8 ισχυρότερες ριπές ανέμου στην Κρήτη, από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου/meteo.gr …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize