Dulce de leche στη χύτρα ταχύτητας

Dulce de leche στη χύτρα ταχύτητας | Kitchen Lab by Akis Petretzikis
Watch this video on YouTube.

  • Τοποθετούμε τα ζαχαρούχα γάλατα στη χύτρα ταχύτητας.
  • Καλύπτουμε με το νερό και μεταφέρουμε στη φωτιά.
  • Κλείνουμε το καπάκι, γυρίζουμε τη βαλβίδα στην κατάλληλη ένδειξη, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 40-50 λεπτά.
  • Αποσυμπιέζουμε τη χύτρα, αφαιρούμε και αφήνουμε να κρυώσουν καλά.
  • Τα dulce de leche είναι έτοιμα για να φτιάξουμε banoffee ή banoffee σοκολάτας.
  • Συντηρούνται για 1-2 μήνες σε θερμοκρασία δωματίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize