Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΛΛΑΔΑ / Δροσερό παγωτό σύκο

Δροσερό παγωτό σύκο

argiro.gr

Υλικά Συνταγής
150 γραμ. αποξηραμένα σύκα
150 γραμ. ανθότυρο κρέμα
1 κ.σ. λικέρ πορτοκάλι
2 κ.σ. μέλι θυμαρίσιο
400 ml γάλα
Για το σερβίρισμα
μέλι
φρέσκα σύκα

Εκτέλεση
Για το σπιτικό παγωτό σύκο, βάζουμε στον κάδο του μίξερ με τους κόφτες και ψιλοκόβουμε τα σύκα. Προσθέτουμε το ανθότυρο, το λικέρ και το μέλι και πολτοποιούμε. Προσθέτουμε το γάλα και χτυπάμε τα υλικά να ενωθούν.

Μεταφέρουμε το μείγμα σε παγωτομηχανή και το παγώνουμε ή ακολουθούμε τις οδηγίες για παγωτό χωρίς παγωτομηχανή. Σερβίρουμε με μέλι και φρέσκα σύκα, αν είναι η εποχή τους.

Check Also

Νίκος Πολυδερόπουλος – Ποζάρει με μαγιό και εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο κορμί του

fthis.gr Ο Νίκος Πολυδερόπουλος, είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς στην ελληνική showbiz. Μετά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize