Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / NEWS VIDEOS / Δωρεάν προσφυγή για τα παρακρατηθέντα – Νέες παγκρήτιες κινητοποιήσεις από τους συνταξιούχους στο Ρέθυμνο

Δωρεάν προσφυγή για τα παρακρατηθέντα – Νέες παγκρήτιες κινητοποιήσεις από τους συνταξιούχους στο Ρέθυμνο

Στις επάλξεις του αγώνα επιστρέφουν οι συνταξιούχοι της Κρήτης στο Ρέθυμνο, με φόντο τις απειλούμενες νέες μειώσεις στο εισόδημά τους, αλλά και τις μαζικές προσφυγές για επιστροφή των παρακρατηθέντων τους.

Συνταξιούχοι του Ρεθύμνου πραγματοποίησαν σχετικές συναντήσεις στην Αθήνα για πολιτική λύση των ζητημάτων τους, ενώ ταυτόχρονα προγραμματίζουν νέες κινητοποιήσεις, παγκρήτιου χαρακτήρα.

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι συνταξιούχοι του Ρεθύμνου υπό τον φόβο νέων περικοπών στο εισόδημά τους.

Μάλιστα οι συνταξιούχοι του Δημοσίου καλούν τους συναδέλφους τους να ξεκινήσουν διαδικασία προσφυγής για την επιστροφή των παρακρατηθέντων τους, τονίζοντας ότι η διαδικασία θα γίνεται δωρεάν από τους συνταξιούχους του Δημοσίου και με τη νομική στήριξη της ομοσπονδίας.

Οι συνταξιούχοι του Ρεθύμνου βρέθηκαν στην Αθήνα το περασμένο χρονικό διάστημα επιδιώκοντας να υπάρξει πολιτική λύση, να μπει ανάχωμα στις περικοπές και σταδιακά τα εισοδήματά τους να επανέλθουν στα παλαιότερα μεγέθη τους.

Την ίδια ώρα, υπενθυμίζουν ότι οι συνταξιούχοι στην Ελλάδα ξεπερνούν τα 3 εκατομμύρια και απευθύνουν μήνυμα στο πολιτικό προσωπικό της χώρας ότι οι συνταξιούχοι θα ψηφίσουν μαζικά στις επερχόμενες εκλογές για ένα καλύτερο αύριο.

Το παγκρήτιο ραντεβού με τις κινητοποιήσεις, δόθηκε για την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη στο Ρέθυμνο.

φωτό αρχείου

Check Also

Ρέθυμνο – 24 θέματα προς συζήτηση του ΔΣ

Σας προσκαλώ στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρεθύμνης, που  θα γίνει στις 23.07.2019, ημέρα Τρίτη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize