Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / FreeTime / Δείτε τους ηλικιωμένους του Ρεθύμνου να παίζουν στο Κυνήγι του Θησαυρού! – Έκαναν το ΚΑΠΗ… Κέντρο Ανηλίκων Προσχολικής Ηλικίας!

Δείτε τους ηλικιωμένους του Ρεθύμνου να παίζουν στο Κυνήγι του Θησαυρού! – Έκαναν το ΚΑΠΗ… Κέντρο Ανηλίκων Προσχολικής Ηλικίας!

Λίγο πριν την έναρξη του 29ου Κυνηγιού του Θησαυρού στο Ρέθυμνο, οι διοργανωτές, η ομάδα Γαλάτες, επιφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη στους ηλικιωμένους με το πρώτο κυνήγι θησαυρού για… ΚΑΠΗ! Οι ηλικιωμένοι ξανάνιωσαν, έκαναν χιούμορ και εξάσκησαν τη μνήμη τους με ευχάριστο τρόπο. Αξίζει να σημειωθεί ότι από πέρυσι, το κυνήγι του θησαυρού στο Ρέθυμνο, κατ΄χει και ρεκόρ γκίνες! 

Ο ταχυδρόμος πάνω στο ποδήλατό του κατέφθασε στο ΚΑΠΗ για να παραδώσει αλληλογραφία. Δεν είναι αυτό που νομίζεις! ΚΑΠΗ σημαίνει, Κέντρο Ανηλίκων Προσχολικής Ηλικίας!

Οι «Μερακλήδες», οι «Καλόσυροι», οι «Μπεγεντισμένοι», τα «Ριζιμιά Χαράκια» και οι «Συζευτάδες» είναι οι πέντε ομάδες που σχηματίστηκαν για να συμμετάσχουν στο πρώτο κυνήγι του θησαυρού για… ΚΑΠΗ!

Οι ηλικιωμένοι ξανάνιωσαν και έσπευσαν να λύσουν τους γρίφους. Ο Γιώργης είναι δεκαετίες που έφυγε για Αμερική. Έστειλε γράμμα στο φίλο του το Σήφη στο Ρέθυμνο, αλλά τα θυμάται λίγο μπερδεμένα κι έτσι έπρεπε να ξεδιαλύνουν τις θύμισες.

Οι Γαλάτες ανέλαβαν τη διοργάνωση ως περυσινοί νικητές και φρόντισαν να εξασκήσουν και τη μνήμη τους οι συμμετέχοντες.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τις 24 Ιανουαρίου στο 29ο Κυνήγι του Θησαυρού που από πέρυσι κατέχει και ρεκόρ γκίνες το Ρέθυμνο, ενώ δεν έλειψαν και οι πλάκες από τους ηλικιωμένους προς τους νεότερους.

Όπως αναφέρουν οι Γαλάτες, περυσινοί νικητές και φετινοί διοργανωτές:

Ξεκίνησε το 29ο Κυνήγι Θησαυρού στο Ρέθυμνο, που πέρσι κατέκτησε και το ρεκόρ γκίνες λόγω της μεγάλης συμμετοχής παικτών. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει φέτος η περσινή νικήτρια ομάδα των «Γαλατών».

Την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018 άνοιξε η αυλαία με το εισαγωγικό μέρος του 1ου Κυνηγιού του Θησαυρού των ΚΑΠΗ.

Πέντε ομάδες δημιουργήθηκαν από τα μέλη των ΚΑΠΗ της πόλης μας. Ένας ταχυδρόμος τους παρέδωσε ένα γράμμα από το Γιώργη, μετανάστη από χρόνια στην Αμερική που το έστειλε στον παιδικό του φίλο το Σήφη ο οποίος ζει στο Ρέθυμνο.

Οι «Μερακλήδες», οι «Καλόσυροι», οι «Μπεγεντισμένοι», τα «Ριζιμιά Χαράκια» και οι «Συζευτάδες», αναγνώρισαν στη μνήμη του Γιώργη (φωτογραφία), σημεία της Αμερικής που μπερδεύτηκαν στη θύμηση του από το Ρέθυμνο.

Όλες οι ομάδες ολοκλήρωσαν με επιτυχία τη δοκιμασία.

Με γέλια και ενθουσιασμό ξεκίνησαν το παιχνίδι και ανυπομονούν για τη συνέχεια.

Check Also

Τι «βλέπουν» τα funds για τις ελληνικές τράπεζες

capital.gr Της Ελευθερίας Κούρταλη Αν και η συμμετοχή ήταν μικρότερη από πέρσι λόγω… συγκυρίας, η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize