Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΚΡΗΤΗ / ΗΡΑΚΛΕΙΟ / Δίνουν… το αίμα τους οι εφοριακοί

Δίνουν… το αίμα τους οι εφοριακοί

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Σύλλογος Εργαζομένων στις ΔΟΥ Ανατολικής Κρήτης

Με το παρόν Δελτίο Τύπου σας γνωστοποιείται ότι ο Σύλλογος Εργαζομένων στις ΔΟΥ Ανατολικής Κρήτης στα πλαίσια ανάδειξης του κοινωνικού ρόλου του και της ευαισθητοποίησης του κοινού, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για διοργάνωση Εθελοντικής Αιμοδοσίας σε συνεργασία με το Βενιζέλειο  Νοσοκομείο στις 12 Ιουνίου 2018 και ώρα από 09:00 πμ ως 13:30 μμ, στον προαύλιο χώρο της ΔΟΥ Ηρακλείου, όπου θα υπάρχει κινητή μονάδα αιμοδοσίας του νοσοκομείου.

Στην εκδήλωση έχουν κληθεί και συμμετέχουν το Οικονομικό Επιμελητήριο Κρήτης, ο Σύλλογος Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν.Ηρακλείου, η Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κρήτης, καθώς και Σύλλογοι Σχολείων και Επιχειρήσεις της περιοχής.

Το αίμα που θα συλλεχθεί, θα χρεώνεται αποκλειστικά στην καρτέλα του κάθε αιμοδότη που υπάρχει ή θα δημιουργηθεί εκείνη την ημέρα. Απαραίτητο για να δημιουργηθεί νέα καρτέλα είναι να έχει μαζί του ο εθελοντής αιμοδότης την αστυνομική του ταυτότητα ή άλλο έγγραφο ταυτοπροσωπίας και προαιρετικά μία μικρή φωτογραφία τύπου διαβατηρίου.

Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου όπου υπηρετούν,  τους φορολογούμενους  που θα επισκεφτούν εκείνη την ημέρα την ΔΟΥ Ηρακλείου καθώς και όποιον άλλο επιθυμεί, να συμμετέχουν και να στηρίξουν έμπρακτα αυτή την κοινωνική προσπάθεια του Συλλόγου μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

 

Ο Πρόεδρος                                                                                      Ο Γραμματέας

 

 

 

 

 

     ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                                           ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

 

aimodosia

Check Also

Ρέθυμνο – Χορηγούν ερωτηματολόγια σε επιχειρήσεις για την απασχολησιμότητα ΑμεΑ

Χορήγηση ερωτηματολογίου για την αποτύπωση γνώσεων και στάσης της τοπικής κοινωνίας και του επιχειρηματικού κόσμου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize