Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Διέπρεψαν πανελλαδικά και πανευρωπαϊκά μαθητές του 2ου γενικού λυκείου Ρεθύμνου!

Διέπρεψαν πανελλαδικά και πανευρωπαϊκά μαθητές του 2ου γενικού λυκείου Ρεθύμνου!

Σημαντικές διακρίσεις των μαθητών/τριών του 2ου ΓΕΛ Ρεθύμνου σε μαθητικούς διαγωνισμούς

α) Στο διαγωνισμό EUSO 2018

Στις 9 Δεκεμβρίου 2017 έγινε στις εγκαταστάσεις του ΕΚΦΕ Ρεθύμνου, ο τοπικός διαγωνισμός πειραματικών εφαρμογών EUSO 2018. Ο διαγωνισμός έγινε μεταξύ ομάδων μαθητών που εκπροσωπούσαν έξι Λύκεια του Νομού μας και διαγωνίστηκαν σε εργαστηριακές εφαρμογές στη Φυσική, στη Χημεία και στη Βιολογία. Οι μαθητές/τριες διαγωνίστηκαν με μεγάλη επιτυχία, σε αυξημένης δυσκολίας εργαστηριακές εφαρμογές.

Η επιτροπή, μετά από λεπτομερή αξιολόγηση, επέλεξε την ομάδα του 2ου Γενικού Λυκείου Ρεθύμνου, απαρτιζόμενη από τις μαθήτριες Μυγιάκη Μαριάννα (Β3), Μητροφανάκη Κωνσταντίνα (Β3) και Σαμπανάι Πάουλα (Β4), ως την καλύτερη για την εκπροσώπηση του νομού μας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό.

β) Στο διαγωνισμό Euroscola

Ο διαγωνισμός Euroscola έγινε στις 5 Δεκεμβρίου 2017 στα Λύκεια του νομού Ρεθύμνης και διαγωνίστηκαν 68 μαθητές της Α’ και Β΄ τάξης. Μεταξύ αυτών πρώτευσαν οι μαθητές Ανδρουλάκης Νικόλαος και Γανταδάκης Ευάγγελος της Β’ τάξης του 2ου Γενικού Λυκείου Ρεθύμνου, ενώ στην πρώτη δεκάδα βρέθηκαν η Σαμπανάι Πάουλα και ο Βουμβουλάκης Γεώργιος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize