Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΚΟΥΖΙΝΑ / Διακρίθηκαν ανάμεσα σε 77 συλλόγους οι Σπηλιανές!

Διακρίθηκαν ανάμεσα σε 77 συλλόγους οι Σπηλιανές!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Σπηλίου συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο 6ο Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο σε μια άψογη διοργάνωση που δημιούργησε κλίμα ενθουσιασμού και ικανοποίησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ο στόχος του Φεστιβάλ είναι διττός: αφενός η ανάδειξη των Κρητικών προϊόντων και η προβολή της αυθεντικής κρητικής κουζίνας ως πρότυπο διατροφής αφετέρου η ιστορική καταγραφή  παραδοσιακών συνταγών του τόπου.

Αυτό το πολιτιστικό αντάμωμα των συλλόγων της Κρήτης πραγματοποιείται για 6η φορά συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου αλλά και συμμετοχών. Ο Σύλλογος  Γυναικών Σπηλίου ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει δραστηριοποιηθεί πολύ ενεργά με πολλές πετυχημένες εκδηλώσεις και δράσεις συμμετείχε για πρώτη φορά στο θεσμό με στόχο να βοηθήσει την  κοινή προσπάθεια και απέσπασε το τρίτο βραβείο στην κατηγορία στην 1η κατηγορία (Παραδοσιακή Κρητική συνταγή, Τοπικά προϊόντα, Γεύση, Βαθμός δυσκολίας, Παρουσίαση) ανάμεσα σε 77 Πολιτιστικούς Συλλόγους με την παραδοσιακή συνταγή «Αρνάκι λεμονάτο με κουρνοπόδια» την οποία εκτέλεσαν με επιτυχία η κ. Πόπη Ανυφαντάκη και κ Ευαγγελία Μαρινάκη.

Check Also

Γνωρίζουμε τους καλλιτέχνες μιας ποιοτικής έκθεσης που στόλισε το Στρατιωτικό Μουσείο – Ένας θεσμός υψηλών προδιαγραφών

Μια ποιοτική έκθεση είχε την ευκαιρία να ευχαριστηθεί το κοινό στο Στρατιωτικό Μουσείο Αγώνων Ρεθύμνου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize