“Δεν υπήρξε ποτέ ταμειακό έλλειμμα στην ΚΕΔΗΡ παρά μόνο λάθη σε διοικητικές πράξεις” – 08/01/2018 παρόντος Κ. Ηλιάκη η συνέχεια

Σε αναβρασμό παραμένει το δημοτικό συμβούλιο Ρεθύμνου για τα οικονομικά δεδομένα της κοινωφελούς επιχείρησης. Στη συνεδρίαση τονίστηκε ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια για να διαλευκανθεί η υπόθεση και να υπάρξει διαφάνεια και μεταφέρθηκε η εν λόγω συζήτηση, στις αρχές του νέου έτους για να δώσει το “παρών” και ο τότε πρόεδρος της υπηρεσίας που λείπει εκτός Ρεθύμνου αυτή την περίοδο.

"Δεν υπήρξε ποτέ ταμειακό έλλειμμα στην ΚΕΔΗΡ παρά μόνο λάθη σε διοικητικές πράξεις"
Watch this video on YouTube.

Εμμένει στη θέση ότι υπάρχουν προβλήματα στον εσωτερικό έλεγχο της διαχείρισης της ΚΕΔΗΡ ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου Ρεθύμνου, Θοδωρής Νίνος που ζήτησε στη συνεδρίαση να τού επιτραπεί να συνεχίσει το καθήκον του με το θεσμικό του ρόλο, ώστε να μην υπάρχουν σκιές στα οικονομικά της κοινωφελούς επιχείρησης, ούτε για το διάστημα 2011-2015, ούτε έκτοτε.

Οι επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, Μιχάλης Ανδρουλάκης και Μανούσος Μανουσογιάννης, τόνισαν ότι ιδιαίτερα η αντιπολίτευση δεν πρέπει να αφήνει στην τύχη τους τέτοιες υποθέσεις και πρέπει να διασφαλιστεί το συντομότερο δυνατόν η διαφάνεια στα οικονομικά της ΚΕΔΗΡ και να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Εν τέλει, με τη σύμφωνη γνώμη όλων, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ρεθύμνου, Τάσος Παπαδουράκης, ανήγγειλε τη συζήτηση του θέματος στις 8 Ιανουαρίου, οπότε και θα παρευρίσκεται και ο τότε πρόεδρος της ΚΕΔΗΡ, Κώστας Ηλιάκης που βρίσκεται εκτός Ρεθύμνου με τον δήμαρχο, Γιώργο Μαρινάκη να διασαφηνίζει ότι δεν υπήρξε ποτέ ταμειακό έλλειμμα στην υπηρεσία παρά μόνο λάθη σε διοικητικές πράξεις.

Ματθαίος Καπετανάκης - neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize