Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Sports / Χρηματοδότηση για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Σητείας

Χρηματοδότηση για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Σητείας

Όπως ανέφερε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο δήμαρχος Σητείας κ. Θοδωρής Πατεράκης «εστάλη για πρώτο έλεγχο πρόταση που αφορά χρηματοδότηση και πάλι μέσω του προγράμματος “Φιλόδημος” της τάξης περίπου των 700.000 ευρώ.

Θα αφορά αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Γηπέδου Σητείας. Θα γίνουν οι απαιτούμενες παρεμβάσεις για να δοθεί η δυνατότητα απόκτησης μίας καλύτερης εικόνας του σταδίου, να γίνουν τα κουλουάρ στο στίβο ώστε να μπορέσει ο χώρος αυτός να χρησιμοποιείται και για προπόνηση και για αθλητικούς αγώνες.

Η πρώτη εικόνα που έχουμε σε ό,τι αφορά την συγκεκριμένη πρόταση είναι σε θετική κατεύθυνση και είμαστε σίγουροι ότι εντός του Φεβρουαρίου θα έχουμε την έγκριση της χρηματοδότησης για την συγκεκριμένη παρέμβαση.

Οι δημοτικές υπηρεσίες, η δημοτική αρχή δεν μένουν με σταυρωμένα χέρια, αλλά επιταχύνουμε ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που τρέχουν διάφορες χρηματοδοτήσεις, ώστε να μην χάσουμε καμία, μέσα βέβαια από ένα ανταγωνιστικό πλαίσιο που υπάρχει. Στόχος είναι η επίλυση προβλημάτων, που χρόνια είχε ο Δήμος, όσον αφορά και την κτηριακή υποδομή και τις συνθήκες άρδευσης στην περιοχή και τις αθλητικές εγκαταστάσεις», κατέληξε ο Δήμαρχος.

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize