Αρχική / FreeTime / Χωριστά Αθερίδης-Καρύδη

Χωριστά Αθερίδης-Καρύδη

Θοδωρής Αθερίδης-Σμαράγδα Καρύδη: Είναι ερωτευμένοι εδώ και χρόνια και δεν το κρύβουν.

Ο Θοδωρής Αθερίδης ετοιμάζεται ως οικοδεσπότης στο Celebrity Game Night του Ant1, ενώ η Σμαράγδα Καρύδη δοκιμάζει τους παίκτες της στο μουσικό παιχνίδι «Νότα Μία». Αυτή τη φορά , όμως οι επαγγελματικοί δρόμοι τους χωρίζουν και αυτό είναι κάτι που είχε τονίσει πριν από λίγο καιρό και ο Θοδωρής σε συνέντευξή του.

Έτσι δεν θα είναι τελικά μαζί στην αναβίωση των θεατρικών «Μαγισσών της Σμύρνης». Η Σμαράγδα θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην θεατρική μεταφορά του βιβλίου της Μάρας Μεϊμαρίδη από τον Σταμάτη Φασουλή, όμως δεν θα δούμε στο πλευρό της τον σύντροφό της.

Τι είχε δηλώσει:

«Τη Σμαράγδα δεν μπορεί να μου την αρπάξει κανείς! Είχαμε σκεφτεί να μη δουλέψουμε πάλι μαζί για ένα διάστημα και, όταν της έγινε πρόταση να παίξει στις «Μάγισσες της Σμύρνης», που ετοιμάζει ο Σταμάτης Φασουλής βασισμένος στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Μάρας Μεϊμαρίδη, ήταν η καλύτερη ευκαίρια για να κάνουμε διαφορετικά πράγματα».

Είναι γεγονός ότι ο Θοδωρής ετοιμάζει άλλα, νέα πράγματα που θα τα μάθουμε σύντομα.

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης – Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Εκκλησία – 11 λάθη που κάνουν όσοι πολεμούν την συμφωνία με το Κράτος

iefimerida.gr Απαντήσεις στους επικριτές της συμφωνίας Πολιτείας-Εκκλησίας δίνουν εκκλησιαστικοί κύκλοι, αναδεικνύοντας τα 11 βασικά λάθη …

Σχόλια

Font Resize