Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΚΡΗΤΗ / ΡΕΘΥΜΝΟ / Χάνουν λάδια και υγρά και θέτουν ζωές σε κίνδυνο στον Αρκαδιώτικο δρόμο στο Ρέθυμνο

Χάνουν λάδια και υγρά και θέτουν ζωές σε κίνδυνο στον Αρκαδιώτικο δρόμο στο Ρέθυμνο

Γιώργος Παπαδόσηφος – «Επιτακτικός ο καθαρισμός του Αρκαδιώτικου δρόμου από λάδια!»

Λίαν επικίνδυνο για την ασφάλεια των οδηγών,καθίσταται το ρεύμα ανόδου προς το Αμάρι (Αρκαδιώτικος δρόμος), από το ύψος του Άδελε μέχρι και τον Χ.Υ.Τ.Α στο Αμάρι, λόγω των λαδιών και των διαφόρων υγρών που πέφτουν από τα απορριμματοφόρα των Δήμων ή άλλων βαρέων τύπου οχημάτων. Εικόνα,που είναι εμφανής δια γυμνού οφθαλμού από το χρώμα που έχει πάρει ο ασφαλτοτάπητας.

Η ολισθηρότητα του οδοστρώματος,αποτελεί κίνδυνο για τα διερχόμενα οχήματα,ενώ δεν είναι λίγα τα περιστατικά αυτοκινήτων που εξετράπησαν  της πορείας τους,και βρέθηκαν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας,χωρίς να δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα.

Το ζήτημα λαμβάνει μεγαλύτερη διάσταση τους θερινούς μήνες που διανύουμε,καθώς οι δρόμοι δεν ξεπλένονται με τα νερά της βροχής,με αποτέλεσμα τα λάδια να παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στην άσφαλτο.

Είναι επιτακτική ανάγκη,ο άμεσος καθαρισμός του οδοστρώματος απο τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου ή άλλου εμπλεκόμενου Φορέα,απο το ειδικό όχημα(βούρτσα),ή άλλο πρόσφορο μέσο,με άπλετο νερό για την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων,πριν είναι αργά!

Για μία διαδρομή-ειδικά το καλοκαίρι-,που δέχεται μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο επισκεπτών (Αρκάδι,Αμάρι κτλ).

Γιώργης Γ. Παπαδόσηφος.

Check Also

Ρέθυμνο – Αυτό είναι το νέο ΔΣ του Συλλόγου γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αυτισμό

Ο Σύλλογος γονέων κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αυτισμό Ρεθύμνου ενημερώνει το κοινό του Ρεθύμνου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize