Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΚΛΙΚ / Χαλασμός στο Ρέθυμνο – Κύματα στον περιφερειακό δρόμο – Άμμος στην παραλιακή λεωφόρο – Πτώσεις δέντρων και… αρμάτων

Χαλασμός στο Ρέθυμνο – Κύματα στον περιφερειακό δρόμο – Άμμος στην παραλιακή λεωφόρο – Πτώσεις δέντρων και… αρμάτων

Εικόνες που θυμίζουν αποκάλυψη καταγράφηκαν στο Ρέθυμνο από τους θυελλώδεις δυτικούς-βορειοδυτικούς ανέμους που πλήττουν την περιοχή. Κλαδιά στο αγροτικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο καθιστούν την οδήγηση επικίνδυνη με την πυροσβεστική υπηρεσία να έχει δεχθεί κλήσεις να παρέμβει για το κόψιμο δέντρων.

Η θάλασσα είναι φουρτουνιασμένη και στα δυτικά της πόλης τα κύματα έχουν φτάσει στον περιφερειακό δρόμο στο ύψος του γηπέδου της Σοχώρας και του κτιρίου της περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου καθιστώντας απαγορευτική τη διέλευση πεζών, ποδηλάτων και μοτοσικλετών.

Στην ανατολική παραλία από το ενετικό λιμάνι μέχρι το τέλος του δρόμου οι σφοδροί άνεμοι μεταφέρουν την άμμο στην παραλιακή λεωφόρο με τα αυτοκίνητα να κινούνται σε χαμηλές ταχύτητες, ενώ και σε αυτή την περιοχή της πόλης ούτε λόγος για πεζούς και δίκυκλα.

Από τη θηριώδη μανία των ανέμων δεν γλίτωσαν ούτε άρματα παλαιότερων καρναβαλικών εκδηλώσεων που κοσμούν την πόλη με αποτέλεσμα στην παραλία και στο κέντρο της πόλης να έχουν ανατραπεί, χωρίς ευτυχώς τον τραυματισμό κάποιου διερχόμενου πεζού ή την πρόκληση τροχαίου ατυχήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize