Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / SciTech / Αυτό είναι το νέο Google Pixel 4 – Tο πρώτο smartphone με ραντάρ

Αυτό είναι το νέο Google Pixel 4 – Tο πρώτο smartphone με ραντάρ

Διαθέτει την ταχύτερη αναγνώριση προσώπου σε τηλέφωνο, ενώ μπορείτε να ελέγξετε όλες τις λειτουργίες με απλές κινήσεις μπροστά από την οθόνη

Η Google αποκάλυψε σήμερα το Pixel 4, το νέο smartphone της με χαρακτηριστικά υψηλού επιπέδου – και αντίστοιχη τιμή. Το #MadeByGoogle event στη Νέα Υόρκη μεταδόθηκε διαδικτυακά σε όλο τον πλανήτη.

Ενσωματωμένο βίντεο

Το κεντρικό σημείο ενδιαφέροντος του Pixel 4 είναι πως πρόκειται για το πρώτο τηλέφωνο με ενσωματομένο ραντάρ. Διαθέτει την ταχύτερη αναγνώριση προσώπου σε τηλέφωνο, ενώ μπορείτε να ελέγξετε όλες τις λειτουργίες με απλές κινήσεις μπροστά από την οθόνη. Το Motion Sense, όπως το ονομάζει η Google, είναι μία σειρά αισθητήρων που βρίσκονται ενσωματωμένοι στο πάνω bezel του τηλέφωνου, ενώ μεταδίδει τα δεδομένα του στις υπόλοιπες Google εφαρμογές, δίνοντας έμφαση στην ιδιωτικότητα.

Ενσωματωμένο βίντεο

Οι προπαραγγελίες ξεκινούν από σήμερα, ενώ το smartphone θα ξεκινήσει να διατίθεται από τις 24 Οκτωβρίου και η τιμή του θα είναι στα $799 – δηλαδή $100 παραπάνω από τη βασική έκδοση του iPhone – και το Pixel 4 XL θα ξεκινάει από τα $899.

Στην κάμερα η Google ανέβασε και πάλι τον πήχη. Το πίσω μέρος διαθέτει ένα τετράγωνο που φιλοξενεί δύο κάμερες και ένα φλας το οποίο η Google θέλει να το χρησιμοποιήσετε…μόνο για φακό. Η υπολογιστική φωτογραφία βρίσκεται και πάλι στα καλύτερά της. Μία φωτογραφία είναι στην πραγματικότητα εννέα φωτογραφίες σε χαμηλή έκθεση για να αποδοθεί μία φωτογραφία με 1/3 λιγότερο θόρυβο. Το Pixel 4 διαθέτει 2x telephoto φακό ο οποίος σε συνδυασμό με το ψηφιακό zoom παράγει καθαρότατο Super Res Zoom.

Το θρυλικό Night Sight της Google έγινε ακόμα καλύτερο με machine learning και white balancing. Υπόσχεται επίσης να γίνει καλύτερο με αναβαθμίσεις, ώστε να μπορεί να καταγράψει το γεμάτο φεγγάρι και το σκοτεινό τοπίο ταυτόχρονα, μία διαφορά 19 stops που ούτε οι καλύτερες DSLR του εμπορίου δεν μπορούν να καταγράψουν πιστά.

already helps you take beautiful photos in the dark. Now you can use it for shots of the night sky.🌙✨ Coming to Pixel 3a and Pixel 3 as well as .

Ενσωματωμένο βίντεο


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize