Αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή για να καθαρίσετε το σιφόνι της ντουζιέρας σας

Μακάρι να ήξερα αυτό το χρήσιμο κόλπο καθαρισμού νωρίτερα! Όταν είχαμε μόλις αγοράσει το πρώτο μας σπίτι μέσω ενός κτηματομεσίτη, ο συμβολαιογράφος μάς έδωσε τα κλειδιά του σπιτιού. Καθώς καθαρίζαμε το μπάνιο, ανακαλύψαμε ότι το σιφόνι της ντουζιέρας ήταν πολύ βρώμικο και δύσκολο να καθαριστεί. Χάρη σε αυτή τη φανταστική, φυσική συμβουλή μπορείτε να καθαρίσετε το σιφόνι της ντουζιέρας σας φθηνά και εύκολα.

Αν δεν καθαρίζετε το σιφόνι της ντουζιέρας σας κάθε εβδομάδα, μπορεί γρήγορα να βρωμίσει με συσσώρευση αλάτων και δυσάρεστη μούχλα. Μπορεί επίσης να προκληθεί απόφραξη. Αν θέλετε να το ξεβουλώσει αυτό ένας υδραυλικός, θα κοστίσει πολλά χρήματα. Αυτή η φθηνή και εύκολη μέθοδος θα εξασφαλίσει ότι το σιφόνι της ντουζιέρας σας είναι καθαρό και λαμπερό σε εβδομαδιαία βάση χωρίς τον κίνδυνο απόφραξης. Τα προϊόντα που πρέπει να αγοραστούν για αυτό πιθανώς είναι αντικείμενα που έχετε ήδη στο σπίτι σας, διαφορετικά μπορείτε εύκολα να τα αγοράσετε σε οποιοδήποτε σούπερ μάρκετ.

Τι χρειάζεστε:

  • 50 γραμμάρια μαγειρικής σόδας
  • 80 ml ξίδι
  • Ζεστό νερό

 

Τι να κάνετε:

Ανακατέψτε το ξίδι μαζί με τη μαγειρική σόδα. Ούτε το ξίδι ούτε η μαγειρική σόδα είναι επιβλαβή για το περιβάλλον. Επιπλέον, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ήδη αυτά τα προϊόντα στο σπίτι. Για αυτή τη συμβουλή καθαρισμού θα χρειαστεί να αναμείξετε 50 γραμμάρια μαγειρικής σόδας με 80 ml νερού. Μόλις το μείγμα αρχίσει να αφρίζει, μπορείτε να το ρίξετε μέσα στο σιφόνι της ντουζιέρας. Αφήστε το μείγμα να καθίσει για περίπου δύο ώρες, ύστερα ξεπλύνετε με ζεστό ή καυτό νερό. Το κυριότερο πλεονέκτημα αυτής της συμβουλής καθαρισμού είναι ότι είναι φθηνή και ακίνδυνη και μπορείτε απλά να την ξεπλύνετε μετά από δύο ώρες, παρέχοντάς σας το μέγιστο όφελος ενός λαμπερού, ξεβουλωμένου σιφονιού ντουζιέρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize