Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / «Assist Αγάπης» στο συσσίτιο του Αγίου Κωνσταντίνου στο Ρέθυμνο – Οι Cretan Kings μαγείρεψαν γεύματα!

«Assist Αγάπης» στο συσσίτιο του Αγίου Κωνσταντίνου στο Ρέθυμνο – Οι Cretan Kings μαγείρεψαν γεύματα!

Τον μήνα Φεβρουάριο, τα SYN.KA Super markets προσέφεραν προϊόντα και μαγείρεψαν γεύματα σε συνεργασία με την ομάδα μπάσκετ του Ρεθύμνου Cretan Kings για το συσσίτιο του Αγίου Κωνσταντίνου στο Ρέθυμνο.

Στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας τους, τα SYN.KA Super markets και η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings συνεχίζουν τη δράση «ASSIST ΑΓΑΠΗΣ» που σαν στόχο έχει την προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Τον μήνα Φεβρουάριο, τα SYN.KA Super markets προσέφεραν προϊόντα και μαγείρεψαν γεύματα σε συνεργασία με την ομάδα μπάσκετ του Ρεθύμνου Creta Kings για το συσσίτιο του Αγίου Κωνσταντίνου στο Ρέθυμνο.

Το συσσίτιο του Αγίου Κωνσταντίνου αρχικά ήταν ίδρυμα όπου έμεναν και σπούδαζαν παιδιά από την πόλη του Ρεθύμνου και από χωριά του Νομού. Η αρχική ονομασία του ήταν Ίδρυμα πατήρ Ιωάννης Πίτερης.
Από το 2001 έγινε συσσίτιο και έχει καταφέρει να μοιράζει σήμερα 120 μερίδες σε άπορες οικογένειες σε συνεργασία με τον Δήμο Ρεθύμνου.

Η δράση «Assist αγάπης» θα συνεχιστεί και για τους επόμενους μήνες προκειμένου να προσφέρει «γεύματα αγάπης» και στα υπόλοιπα συσσίτια του νομού Ρεθύμνου.

Συγκεκριμένα, τα συσσίτια που θα προσφερθούν τα γεύματα είναι η Μικρή Παναγία – Παιδική Εστία «Κυρία των Αγγέλων», τα Ενοριακά συσσίτια «Αγ. Κωνσταντίνος», «Χριστιανική Γωνιά» των 4ων Μαρτύρων, τα Συσσίτια Αγ. Βασιλείου της Μητρόπολης Λάμπης & Σφακίων και το Γηροκομείο Ρεθύμνου.

Check Also

Ρέθυμνο – Η ατρόμητη Ροδούλα έφτιαχνε καθόλη την μπασκετική χρονιά εδέσματα για τους δίμετρους Cretan Kings!

Η μαγειρική… ύψος δεν κοιτά! Έτσι και η Ροδούλα Λεμπιδάκη, ατρόμητη όπως είναι, αποφάσισε να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize