Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΛΛΑΔΑ / Απόστολος Βεσυρόπουλος – «Δεν θα δοθεί καμία άλλη παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις»

Απόστολος Βεσυρόπουλος – «Δεν θα δοθεί καμία άλλη παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις»

Απόλυτος ότι δεν θα δοθεί άλλη παράταση στην προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων που λήγει στις 29 Ιουλίου, ήταν ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Οπως σημειώνει το σύστημα υποβολής φορολογικών δηλώσεων έχει ανοίξει από τις 28 Μαρτίου, διάστημα που θεωρείται ικανό και εύλογο για να έχουν τη δυνατότητα όλοι να υποβάλλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις», σημειώνει ο κ. Βεσυρόπουλος, ενώ προσθέτει ότι πρέπει «να εμπεδωθεί η εικόνα ενός κράτους που θα είναι σοβαρό, συνεπές και αξιόπιστο απέναντι στους πολίτες εμπνέοντας ανάλογες συμπεριφορές».

Η δήλωση του υφυπουργού Οικονομικών: 

«Θέλω να καταστήσω σαφές ότι δεν πρόκειται να δοθεί άλλη παράταση στην προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων που εκπνέει στις 29 Ιουλίου.

Άλλωστε, το σύστημα υποβολής φορολογικών δηλώσεων έχει ανοίξει από τις 28 Μαρτίου, διάστημα που θεωρείται ικανό και εύλογο για να έχουν τη δυνατότητα όλοι να υποβάλλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις.

Στόχος μας είναι να εμπεδωθεί η εικόνα ενός Κράτους που θα είναι σοβαρό, συνεπές και αξιόπιστο απέναντι στους πολίτες, εμπνέοντας ανάλογες συμπεριφορές».

Συμφωνα με τα στοιχειά από την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ , μέχρι σήμερα, 16 Ιουλίου, έχουν υποβληθεί 4.846.946 φορολογικές δηλώσεις σε σύνολο 6,3 εκατ. δηλώσεων.

Check Also

Επείγον! – Παράταση ενστάσεων για τους Παιδικούς Σταθμούς

ΔΡΑΣΗ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΖΩΗΣ 2019-2020» ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ  & ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize