Από την Περιφέρεια Κρήτης η μελέτη για το Κέντρο Αποκατάστασης στη Νεάπολη

Η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη, μαζί με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό, τους Περιφερειακούς Συμβούλους Μαρία Βάρδα και Μανώλη Κλώντζα και τεχνικό κλιμάκιο της Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποίησαν σύσκεψη σήμερα 28 Σεπτεμβρίου 2017 με τον αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Νεάπολης κο Νίκο Παντιέρα.

Στη σύσκεψη επίσης συμμετείχαν η κα Άρτεμης Σπανάκη, πολιτικός μηχανικός της ΔΥΠΕ, ο Γ. Καλλιντέρης, Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και ο κος Χουρδάκης από τους φίλους του παιδιού της Κρήτης.

Μετά την απόφαση του Υπουργείου Υγείας να εξουσιοδοτήσει την Περιφέρεια Κρήτης να εκπονήσει τη μελέτη για το Κέντρο Αποκατάστασης στη Νεάπολη, ο Περιφερειάρχης όρισε ομάδα εργασίας που αποτελείται από μηχανικούς της Περιφέρειας Κρήτης, με σκοπό να προκηρυχθεί η μελέτη του έργου. Το τεχνικό κλιμάκιο της Π.Κ. ενημέρωσε τους φορείς για τις ενέργειες που έχει κάνει μέχρι τώρα και για το σχεδιασμό της διαδικασίας που θα ακολουθήσει.

Η Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε «Η παρουσία πολιτικών και θεσμικών εκπροσώπων στη Νεάπολη σήμερα αποδεικνύει το καλό πνεύμα συνεργασίας και το ενδιαφέρον όλων για την προώθηση του πολύ σημαντικού αυτού έργου για την Νεάπολη. Ιδιαίτερα δείχνει την απόφαση του Περιφερειάρχη να στηρίξει το έργο όπως και στο παρελθόν έχει δεσμευτεί».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize