Αρχική / NEWS VIDEOS / Από Ψυχής Εθελοντής Νέος Τώρα Ηθοποιός στο Ρέθυμνο και με πολλή… ψυχή!

Από Ψυχής Εθελοντής Νέος Τώρα Ηθοποιός στο Ρέθυμνο και με πολλή… ψυχή!

Μια θεατρική παράσταση διαφορετική από τις συνήθεις δόθηκε στο προαύλιο του κέντρου ψυχικής υγείας Ρεθύμνου. Συμμετείχαν εθελοντές, κάτοικοι του Ρεθύμνου, αλλά και λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Πρόκειται για την ομάδα ΑΨΕΝΤΗ που έχει ως στόχο την κοινωνικοποίηση και την αλληλοβοήθεια, μέσα από την τέχνη.

Από Ψυχής Εθελοντής Νέος Τώρα Ηθοποιός ή αλλιώς… ΑΨΕΝΤΗ, είναι μια θεατρική ομάδα που εδώ και 5 χρόνια φέρνει κοντά και βοηθά ανθρώπους, εθελοντές, φοιτητές, επαγγελματίες και μη της ψυχικής υγείας, λήπτες ή όχι των υπηρεσιών του ΚΨΥ Ρεθύμνου, να έρθουν κοντά με τον εαυτό τους και ο ένας για τον άλλο, μέσα από το θέατρο.

Ο εμψυχωτής της ομάδας, ηθοποιός και σκηνοθέτης, Βαγγέλης Λιοδάκης, αναγνώρισε τα θετικά της ιδιότυπης αυτής παράστασης στους συμμετέχοντες και τα όποια αρνητικά στον ίδιο. Οι δρώντες επί σκηνής απήγγειλαν, έπαιξαν μονόπρακτα ή και πιο σύνθετα έργα.

Ήταν μια γιορτή και ευκαιρία να δράσουν μπροστά σε κοινό. Και μάλιστα ή ανταπόκριση ήταν αθρόα. Από Σεπτέμβρη θα ξεκινήσει ο 6ος πια κύκλος της αξιοθαύμαστης αυτής ομάδας που δίνει κουράγιο και δύναμη.

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης – Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Ρέθυμνο ΚΕΔΗΡ – Στ. Βουρβαχάκης: «Τεράστια ευθύνη των διοικήσεων ιδιαίτερα των ετών 2014 – 2017»

Από την μελέτη των πορισμάτων των δύο ορκωτών ελεγκτών και μετά την συνεδρίαση του Διοικητικού …

Σχόλια

Font Resize