Ο Κρυμμένος Θησαυρός λοιπόν, (για την ακρίβεια λέγεται “Το Κυνήγι του Θησαυρού”) έφτασε την περασμένη χρονιά τις 6.000 συμμετοχές, γεγονός που καταγράφηκε στα ρεκόρ Γκίνες.

Αν ρωτήσει κάποιος έναν από τους επικεφαλής των πληρωμάτων που προχώρησαν σε απόσχιση τον περασμένο Γενάρη τι είχαν στο μυαλό τους και τι φοβόντουσαν όταν έλεγαν για την πτώση του Κρυμμένου Θησαυρού της Πάτρας, θα σου μιλούσαν σίγουρα για το Ρέθυμνο.

Ε, λοιπόν τι ακούσαμε μέσα από το ρεπορτάζ του Alpha; Τον Κρυμμένο Θησαυρό του Ρεθύμνου που ασφαλώς και είναι επιτυχημένος αφού έχει τόσο μεγάλη συμμετοχή, ποιος νομίζετε ότι τον διοργανώνει; Το πλήρωμα που έχει νικήσει την προηγούμενη χρονιά.

Ιδιώτης δηλαδή. Μόνο που εκεί υπάρχει και η αιγίδα του δήμου. Και εδώ που τα λέμε είναι λογικό. Ποιος μπορεί να ξέρει καλύτερα το παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού από αυτόν που συμμετέχει και το κερδίζει;

Στην Πάτρα που ουσιαστικά είχαμε μία ένωση εμπείρων πληρωμάτων φέτος για να διοργανώσουν ένα παιχνίδι που θα υπήρχε η γνώμη όχι μόνο του ενός, αλλά των πολλών (άρα προφανώς και θα υπερίσχυε του Ρεθύμνου), «κολλήσαμε» σε ιδεολογικές φιλοσοφίες.

Κι όμως η Πάτρα με τον +πληρωματικό Κρυμμένο Θησαυρό και την συνεργασία του δήμου (εφόσον γινόταν υπό την αιγίδα του) είχε μία μεγάλη ευκαιρία φέτος να ξεπεράσει το Ρέθυμνο. Από την στιγμή που δεν την έχει, άρα το παιχνίδι δεν είναι επίσημο, η Πάτρα μένει στο σημείο που ήταν.

Δείτε φωτό του εν λόγω δημοσιεύματος: