Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ανοίγει αστυνομικό τμήμα στο κέντρο του Ηρακλείου

Ανοίγει αστυνομικό τμήμα στο κέντρο του Ηρακλείου

Το αίτημα είχε διατυπωθεί αρκετές φορές με αφορμή την κατά καιρούς έξαρση της μικρoεγκληματικότητας στο κέντρο της πόλης, αλλά δεν είχαν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για την υλοποίηση του.

Ένα πάνδημο αίτημα για την λειτουργία ενός αστυνομικού τμήματος στο κέντρο του Ηρακλείου, που μετά το κλείσιμο των αστυνομικών εγκαταστάσεων στην πόλη και τη μετεγκατάσταση τους στο Αστυνομικό Μέγαρο, ετίθετο από όλους ως επιτακτική ανάγκη, παίρνει σάρκα και οστά, όπως αποκαλύπτει σήμερα το Cretalive!

Το αίτημα είχε διατυπωθεί αρκετές φορές και από τον ίδιο το δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό με αφορμή την κατά καιρούς έξαρση της μικρoεγκληματικότητας στο κέντρο του Ηρακλείου αλλά δεν είχαν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για την υλοποίηση του.

Και να που, με την εύρεση χώρου στο κέντρο της πόλης, δημιουργούνται οι συνθήκες για να επανασυσταθεί το αστυνομικό τμήμα πόλης

Ο δήμος Ηρακλείου είναι διατεθειμένος να διαθέσει χώρο και, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο χώρος αυτός βρίσκεται στο δημοτικό κτήριο της Πλατείας Δασκαλογιάννη.

Μάλιστα, χθες ο γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, Υποστράτηγος Κώστας Λαγουδάκης, μαζί με τον πολιτικό προϊστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας Μαρίνο Παττακό και την αντιδήμαρχο Πολεοδομίας Στέλλα Αρχοντάκη, βρέθηκαν στο δημοτικό κτήριο και κατέληξαν καταρχήν για τον συγκεκριμένο χώρο.

Βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου, πληροί τις προϋποθέσεις και προσφέρει εύκολη πρόσβαση στον πολίτη που, έστω και έτσι, θα παίρνει … «άρωμα» αστυνόμευσης το κέντρο της πόλης.

Check Also

Ρέθυμνο – Δέντρο έπεσε στο κέντρο της πόλης!

Ματθαίος Καπετανάκης - neakriti.gr Κατέπεσε στο οδόστρωμα ευκάλυπτος στο κέντρο του Ρεθύμνου. Από θαύμα δεν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize