Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΛΛΑΔΑ / Αλληλεγγύη από Ελλάδα – Νέος γύρος απολύσεων της Teleperformance στην Τουρκία και την Ισπανία

Αλληλεγγύη από Ελλάδα – Νέος γύρος απολύσεων της Teleperformance στην Τουρκία και την Ισπανία

Συναδελφισσες και συνάδελφοι,

Απέναντι στο νέο γύρο των απολύσεων της Teleperformance στα Τούρκικο και Ισπανικό τμήματα του AppleCare η εργαζόμενοι της Teleperformance πρέπει να οργανώσουμε την αντεπίθεση μας. Η επιθετικότητα της εργοδοσίας για εμάς ένα πράγμα πρέπει να σημαίνει: ταξική πάλη και αγώνας!

Κάνεις συνάδελφος να μη μείνει στο δρόμο!

Η Teleperformance καυχιέται για την ανάπτυξη της που όντως είναι τεράστια. Τα αποτελέσματα της όμως είναι αυτά που βλέπουμε κάθε μέρα μπροστά μας. 650 απολύσεις, εντατικοποίηση και πίεση, άλλοτε για υπερωρίες και άλλοτε για early leaves, ελαστικές μορφές εργασίες και ολιγόμηνες ή μηνιαίες συμβάσεις. Για την ίδια ανάπτυξη που πανηγυρίζει και ο ΣΥΡΙΖΑ και τα αστικά κόμματα. Επιστροφή στην κανονικότητα σημαίνει ακόμα μεγαλύτερη ένταση της εκμετάλλευσης για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα. 700 μνημονιακοί νόμοι και προαπαιτούμενα σε πλήρη ισχύ, αυξήσεις φιλοδωρήματα και τσακισμένα εργατικά δικαιώματα.

Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη! Έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε!

Εμείς οι εργαζόμενοι της Teleperformance Έλληνες και ξένοι, απέναντι στους σχεδιασμούς της εργοδοσίας, ξεδιπλώνουμε το δικό μας σχέδιο. Το δικαίωμα στην εργασία είναι αντικείμενο συλλογικής διεκδίκησης και πάλης. Κανένας μόνος του απέναντι στην εργοδοσία! Αν νομίζει η εργοδοσία της εταιρείας ότι μπορεί να παίζει με της ζωές των εργαζόμενων είναι γελασμένη! Θα πάρει τη μαζική, μαχητική απάντηση που της αρμόζει!Κανένας εργαζόμενος δε πρέπει και δε μπορεί να διαπραγματεύεται ατομικά τη δουλειά και τη ζωή του. Το ΣΕΤΗΠ είναι εδώ με τη Σ.Ε. όπλο και αποκούμπι του κάθε συναδέλφου, με βάση την πρόταση της Σ.Σ.Ε. του ΣΕΤΗΠ όλοι μαζί μπαίνουμε μπροστά και διεκδικούμε.

Καμία εμπιστοσύνη στα ψέματα, κανένας φόβος από της απειλές της εργοδοσίας!

Μάθε τα δικαιώματα σου!

Καλούμε :

Σε νέα ανοικτή σύσκεψη της Σωματειακής Επιτροπής του ΣΕΤΗΠ παρουσία δικηγόρου που θα λύσει απορίες για τις άδεις παραμονής και τα δικαιώματα των μεταναστών εργαζομένων την Πέμπτη στις 18:30, Πλάτωνος 31, Καλλιθέα.

Απαιτούμε:

  • Την άμεση επαναπρόσληψη – απορρόφηση όλων των συναδέλφων σε άλλα τμήματα όλων των συναδέλφων
  • Την παροχή επιδόματος ανεργίας και επιπλέον επιδόματος ενοικίου σε όλους τους απολυμένους συναδέλφους.
  • Να μετατραπούν όλες οι άδειες παραμονής των συναδέλφων σε πλήρεις έτσι ώστε να μπορούν να μετακινηθούν ελεύθερα και να πάψουν να είναι όμηροι της εταιρείας.

Check Also

Αυτή είναι η πρόταση συνεκμετάλλευσης του Ακιντζί για το φυσικό αέριο – Έκτακτο συμβούλιο αρχηγών στην Κύπρο

iefimerida.gr Ο ηγέτης του ψευδοκράτους Μουσταφά Ακιντζί (δεξιά) με τον Τούρκο ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου / …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize