Breaking News
Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Η Αλινέα από το Ρέθυμνο δίνει ολιστικές συμβουλές για ένα επιχειρησιακό περιβάλλον που θα βοηθά στην υλοποίηση χρυσών οραμάτων

Η Αλινέα από το Ρέθυμνο δίνει ολιστικές συμβουλές για ένα επιχειρησιακό περιβάλλον που θα βοηθά στην υλοποίηση χρυσών οραμάτων

Η αναγκαιότητα ενός ολιστικού περιβάλλοντος στις επιχειρήσεις, για την υλοποίηση χρυσών οραμάτων

Εν όψει της νέας χρονιάς, με όλες τις ελπίδες για ένα μέλλον ευημερίας και υγείας, θα σας μιλήσω για την σημασίας και την ανάγκη ενός ολιστικού περιβάλλοντος στα σπίτια και της επιχειρήσεις. Και της σημασίας τα οράματα και οι καινούριες ιδέες να βρίσκουν στέγη σε ένα θεραπευμένο περιβάλλον.

Για το λόγο αυτό θα σας καλέσω να αναρωτηθείτε σχετικά με κάποια πράγματα και να κοιτάξετε από μακριά και έξω από σας, σαν τρίτος/η, την ζωτικότητα και την αρμονία των επιχειρήσεών σας.

Αναρωτηθήκατε γιατί πολλές φορές, οι προσπάθειες που κάνατε για να δημιουργήσετε κερδοφόρες επιχειρήσεις, δεν φέρνουν τους καρπούς των προσπαθειών σας;

Ξοδέψατε ένα σωρό χρήματα για την διακόσμηση, και τον εξοπλισμό, βάλατε όλη την ενέργεια που χρειαζόταν για να ξεπεράσετε τις γραφειοκρατικές διαδικασίες να αντεπεξέλθετε στα έξοδα έναρξης της επιχείρησης από τα χαρτιά μέχρι και να βάλετε το κλειδί στην πόρτα.  Και ενώ τα καταφέρατε να φτιάξατε μια επιχείρηση που ήταν τον όνειρό σας, δυσανασχετείτε να το βλέπετε να μην ανθίζει η αν μην μεγαλώνει όπως το οραματιζόσασταν.

Σίγουρα και επειδή ζούμε στην Ελλάδα, αναβιώνουμε μια Βαβυλώνα της επιχειρηματικής ζωής, η οικονομική κατάσταση είναι χαοτική, και αυτοί είναι λόγοι που οι επιχειρήσεις δυσκολεύονται να επιβιώσουν στην αγορά πόσο μάλιστα να ανθίσουν.

Η ελληνική πολιτική- οικονομική κατάσταση δεν στηρίζει την επιχειρηματική ζωή, αλλά αυτός είναι ο ένας παράγοντας.

Ο άλλος παράγοντας που είναι και ο σημαντικότερος, έχει να κάνει με τον φυσικό νόμο, και την ανώτερη αρμονία, που έχει καταπατηθεί ανελέητα από τους ανθρώπους γιατί κάποτε εξαφανίστηκαν από το προσκήνιο οι σχολές που κρατούσαν αυτή την γνώση και που διασφάλισαν την φυσική αρμονία στην Γη. Για να χτιστεί ένα οίκημα, λάμβαναν υπόψιν τους ένα σωρό από πράγματα που για τους περισσότερους είναι τουλάχιστον αστεία, π.χ. τα 5 στοιχεία. Σήμερα ο άνθρωπος αντιλαμβάνεται την ύπαρξη αυτών κυρίως όταν πρόκειται για την καταστροφική τους δράση. Όμως τα 5 στοιχεία υπάρχουν στην Γη και διαφυλάττουν την φυσική ισορροπία των δυνάμεων. Για παράδειγμα, το στοιχείο της Φωτιάς, βρίσκεται στο βόρειο πόλο. Κοιτάξτε πώς η θειική σοφία εκδηλωμένη προστατεύει και υποστηρίζει την ζωή στη Γη. Το στοιχείο της φωτιάς είναι τυλιγμένο από όγκους παγετώνων, ειδάλλως η Γη θα τυλιγόταν στις φλόγες ή η ζωή θα ήταν αδύνατη με τεράστιες κλίμακας θερμοκρασίες.   Η θειική πρόνοια και ο κοσμικός νόμος δεν φέρνουν ποτέ καταστροφή, αντιθέτων είναι το ανθρώπινο χέρι που χαλάει την ισορροπία.

Θα μπορούσα αν επεκταθώ περισσότερο και να μιλήσω αναλυτικά για αυτό, αλλά πρόκειται για ένα άλλο θέμα. Απλά σας αναφέρω ένα παράδειγμα για να σας δείξω την σημασία των στοιχείων σαν θεμελιωδών αρχών της ύπαρξης ζωής στη Γη, και πως και με βάση τη γνώση αυτή γινόταν κάποτε η αρχιτεκτονική μιας πόλης ολόκληρης και κάθε σπιτιού ξεχωριστά.  Βέβαια δεν ήταν μόνο αυτό αλλά ένα σωρό από αρχές και πράγματα που σήμερα δεν λαμβάνονται υπόψιν στην αρχιτεκτονική δόμηση και έτσι οι πόλεις και οι άνθρωποι υποφέρουν από το ηλεκτρομαγνητικό χάος, και γίνονται κέντρα εγκλωβισμένων ενεργειών που κατεβάζουν την δόνηση των χώρων και πέρα των άλλων δεν δίνουν χώρο για επέκταση και νέα δημιουργία.

Εκεί έρχεται το ενεργειακό Φενγκ Σούι , για να θεραπεύσει και να ανανεώσει, είναι η γνώση από τις παλιές σχολές που αναβιώνει σε αυτή την εποχή, και εξυπηρετεί την ανάγκη των ανθρώπων και της Γης για αποκατάσταση θεραπεία και ευτυχία. Βασίζεται σε θεμελιώδη φυσικούς νόμους και τεχνικές που κάνουν τα σπίτια μας κέντρα φωτός και πηγές ανανεώσιμης ζωτικής ενέργειας. Σε καμία περίπτωση δεν ακυρώνουν το αρχιτεκτονικό σχέδιο αλλά το ολοκληρώνουν θα λέγαμε και σε συνεργασία θα δημιουργούσανε ολιστικούς χώρους υψηλής αρχιτεκτονικής.

Ας δούμε όμως αναλυτικότερα γιατί οι χώροι μας κάνουν απαραίτητα της εφαρμογή του Ενεργειακού φενγκ Σούι.

Καταρχάς ο ένας λόγος και ο κύριος είναι γιατί κανένα σπίτι η πόλη δεν χτίζεται με τις αρχές του ενεργειακού φενγκ Σουι, που σαν σκοπό έχει την αρμονία, την υγεία και την ευημερία, αλλά σε σεβασμό με τον φυσικό νόμο.  Και δεν έχει καμία σημασία αν ένας χώρος είναι απόλυτα καινούριος η όχι. Δεν σας έχει τύχει να μπείτε σε χώρους που ενώ είναι αψογά διακοσμημένοι, να σας δίνουν μια ανατριχιαστική αίσθηση; Αυτό κανονικά δεν έχει λογική, και όμως έχει! Η συναίσθησή σας-ένστικτο σας προειδοποιεί για το τι μπορεί να υπάρχει σε αυτό το χώρο, και σας λέει να φύγετε αμέσως. Το δικό σας πεδίο αλληλοεπιδρά με αυτό του χώρου και από εκεί παίρνετε τις πληροφορίες. Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που ένας χώρος έχει τόση αρμονία και φως, που απλά θέλετε να κάτσετε εκεί για πάντα.

Οι άνθρωπος είναι ένα ζωντανό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, που υπάρχουν μέσα του σε επίπεδα τα συναίσθημα και οι σκέψεις του. Αυτό το πεδίο σαν ολότητα έχει την δυνατότητα να αποβάλει ενεργειακά βάρη δλδ τις παλιές ενέργειες από πάνω του, ειδάλλως θα είχαμε πολύ σύντομο βιοτικό επίπεδο. Αυτές οι ενέργειες χύνονται μέσα στου χώρους, όπου και καθίζουν, ρίχνοντας έτσι την δόνηση των χώρων επειδή πρόκειται για ενεργειακά απόβλητα, και επίσης γεμίζουν τον χώρο μη αφήνοντας περιθώριο για νέα δημιουργία.  Οι άνθρωποι που μένουν σε τέτοιους χώρους μπορεί να έχουν έλλειψη ζωτικότητας, να μην μπορούν να ξεκουραστούν, να έχουν κακή ψυχολογία και ίσως να έχουν διαπληκτισμούς με άλλους μέσα στο σπίτι η και με τους γείτονες. Αν νοικιάζετε ένα σπίτι, αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι στο χώρο θα υπάρχουν τα ενεργειακά αποτυπώματα από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες, συναισθηματικά και νοητικά αποτυπώματα.

Στις επιχειρήσεις μπορεί να εκφράζεται σαν ένα πάγωμα της επέκτασης, της αφθονίας της επιχείρησης ή ακόμα να εκφράζεται με εσωτερικά προβλήματα. Δηλαδή με διαμάχες μεταξύ των υπαλλήλων, συχνές βλάβες και γενικά έναν προσανατολισμό προς το στόχο. Το ενεργειακό φενγκ σούι σε μια επιχείρηση φτιάχνει την βάση που θα αγκαλιάσει το όραμα του/της ιδιοκτήτριας και παράλληλα αποτελεί μια ανανεώσιμη πηγή ενέργειας που τροφοδοτεί την επέκταση και την δημιουργικότητα. Κάνει τους υπαλλήλους να δονούνται με το όραμα της επιχείρησης και έτσι υπάρχει σεβασμός και αφοσίωση, οπότε ανάπτυξη και ευημερία.

Ειδικά οι χώροι που ασχολούνται με την ευεξία, την υγεία, την περιποίηση, χρειάζονται από την βάση ένα ολιστικό περιβάλλον, που υποστηρίζει την θεραπευτική διαδικασία και έτσι οι πελάτες μπορούν να βουτάνε στην θεραπεία επειδή νιώθουν προστατευμένοι. Σε τέτοιους χώρους οι άνθρωποι αποβάλουν συνεχώς ενεργειακά βάρη και απαιτείται να υπάρχει ένα συνεχώς ανανεώσιμο περιβάλλον με καθαρή ενέργεια και φως.

Τα καινούρια οράματα χρειάζονται χώρο και αυτό τον χώρο οφείλουμε να τον δημιουργήσουμε για να γίνουν τα οράματα μας χρυσοί σπόροι.

 

Αλινέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize